Το δικό μου Σχολείο

Κalamata Lab Music Education στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Πρώτη παρουσίαση σε ρυθμούς τζαζ!

Σε ρυθμούς τζαζ υποδέχτηκαν το Σάββατο το απόγευμα οι εκπαιδευτικοί του Κalamata Lab Music Education μαθητές και γονείς που βρέθηκαν στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά για μια πρώτη παρουσίαση και γνωριμία με τα μουσικά όργανα και τους δασκάλους στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας του Μουσικού Εργαστηρίου που από φέτος λειτουργεί για πρώτη φορά στα Εκπαιδευτήρια.

LABDSC-0317

LABDSC-0324

LABDSC-0325

LABDSC-0331

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά καινοτομούν και “ιδρύουν” το Kalamata Lab Music Education, ένα Εργαστήριο μουσικής παιδείας, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ηλικίες και να μάθουν κιθάρα, μπάσο, drums,  πιάνο καθώς και φωνητική, ενώ στη διδασκαλία έχει ενταχθεί και το καινοτόμο πρόγραμμα δημιουργίας συγκροτημάτων “Band Program”. Μια πρώτη γεύση μάλιστα από το Band programm πήραν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στον νέο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Mπουγά, που διαμορφώθηκε ειδικά για να στεγάσει το Lab Music Education.

LABDSC-0332

LABDSC-0333

LABimage00004

LABimage00009
Τα μαθήματα εντάσσονται στην απογευματινή ζώνη των Εκπαιδευτηρίων, και προσφέρονται σε όσους θέλουν να μάθουν ένα από τα παραπάνω μουσικά όργανα, σε όσους έχουν ταλέντο στο τραγούδι και θέλουν να το καλλιεργήσουν, αλλά και στις παρέες που θέλουν να φτιάξουν το δικό τους μουσικό συγκρότημα!

LABDSC-0286

LABDSC-0298

Στην ατζέντα της χρονιάς έχουν προγραμματιστεί συναυλίες, camp, ακόμα και καραόκε πάρτι!

LABDSC-0299

LABDSC-0316
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε ένα mail στο kalamata@labmusiceducation.gr ή να καλέσετε στο 2721092022 για να κλείσετε ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας!

To Top