Αθλητισμός

ΠΣ Καλαμάτα: Ξεκινάει το “χτίσιμο” της νέας Μαύρης Θύελλας

Πρασσάς, Παπαδημητρίου στην αναχώρηση

Με τις ευχές για καλή δουλειά, του προέδρου Γιώργου Πρασσά και του αντιπροέδρου Χρήστου Παπαδημητρίου, να τους συνοδεύουν, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Καλαμάτας αναχώρησαν για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Με πολύ αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά, με χαμόγελα και με διάθεση να απομονωθούν, αναχώρησαν στις 7: 30 το πρωί απο την Καλαμάτα οι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας με προορισμό τα Χάνια Πηλίου. Οι δυο ισχυροί άνδρες της Μαύρης Θύελλας βρέθηκαν νωρίς νωρίς κοντά στους ποδοσφαιριστές μίλησαν μαζί τους, αστειεύτηκαν έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις και τέλος ευχήθηκαν σε όλους τους συντελεστές της ομάδας καλό ταξίδι, καλή διαμονή και με μία καλή προετοιμασία που θα βάλει την ομάδα στις ράγες για την επίτευξη των στόχων που έχουν μπει από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν.

Οι μελανόλευκοι θα ξεκινήσουν την δουλειά από το Σάββατο και για τις επόμενες μέρες στο Πήλιο όπου για δύο εβδομάδες θα βάλουν τα θεμέλια έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα βασίζεται στο οικογενειακό κλήμα και στην αγωνιστική αξία, πυλώνες που θα οικοδομήσουν τις βάσεις για την επίτευξη των στόχων.

ΠΣ Καλαμάτα: Ξεκινάει το “χτίσιμο” της νέας Μαύρης Θύελλας
To Top