ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Κομμάτια τσιμέντου ξεκόλλησαν από μπαλκόνι και έπεσαν σε αυτοκίνητο!

Από θαύμα δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό κάποιου περαστικού, όταν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ξεκόλλησε ένα τσιμεντένιο κομμάτι από μπαλκόνι παλιού κτηρίου στην οδό Αναγνωσταρά 28 και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο και δίπλα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο!

Λίγο πριν τις 12 η γειτονιά αναστατώθηκε από το δυνατό θόρυβο που έκαναν τα μεγάλα κομμάτια τσιμέντου που αποκολλήθηκαν από το εγκαταλελειμμένο κτίριο και έπεσαν στο πεζοδρόμιο και δίπλα στο ΙΧ που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς από κάτω. Η Δημοτική Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε πως είχαν ξεκολλήσει από το μπαλκόνι του παλιού σπιτιού και απέκλεισε με ειδικές ταινίες το πεζοδρόμιο έξω από το κτίριο, προκειμένου να αποκλειστεί η διέλευση από το σημείο και να προστατευτούν οι διερχόμενοι από ενδεχόμενη πτώση άλλων κομματιών.

Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν στο MessiniaLive ότι το συγκεκριμένο  ακατοίκητο κτήριο – ερείπιο, αλλά και άλλα παρόμοια στην γύρω περιοχή τα χρησιμοποιούν περιστασιακά περιφερόμενοι, άστεγοι αλλά και χρήστες ουσιών…

Καλαμάτα: Κομμάτια τσιμέντου ξεκόλλησαν από μπαλκόνι και έπεσαν σε αυτοκίνητο!
To Top