Αθλητισμός

Καλαμάτα: Τα κέρδη της πρόκρισης – Φιλικό με Παναθηναϊκό Β το Σάββατο στον Ασπρόπυργο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε αγωνιστικά η σεζόν για την Καλαμάτα καθώς η ομάδα έδειξε μέταλλο και κατάφερε να πάρει μία σπουδαία πρόκριση στον 4ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας επί της Ιεράπετρας, μέσα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι το Βουζουνεράκειο,

Ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η πρόκριση έκανε περισσότερο χαρούμενους τους μελανόλευκους καθώς έδειξαν ότι διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο που που πάλεψε και πίστεψε στην ανατροπή ακόμα και όταν τα πράγματα έδειχναν να στραβώνουν με το γκολ που δέχτηκε στο ξεκίνημα της παράτασης.

Όπως τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος στις δηλώσεις του η ομάδα δεν παράτησε το παιχνίδι και μάλιστα μετά το 1-1 ήταν αυτή η οποία είχε τις φάσεις για να πάρει τη νίκη-πρόκριση χωρίς τη διαδικασία των πέναλτι.

Μπράβο από Πρασσά

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την εξέλιξη και την πρόκριση της μαύρης θύελλας ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Πρασσάς ο οποίος συνεχάρη τηλεφωνικά από το Σικάγο τους μελανόλευκους. Ο ισχυρός άντρας της Μαύρης Θύελλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τους συνεργάτες του όσο και με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος μετέφερε στην ομάδα τα συγχαρητήρια του προέδρου για την επιτυχία τους αυτή.

Αγωνιστικά η Καλαμάτα δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης και παρότι στην Ιεράπετρα είχε περισσότερες φάσεις από τους γηπεδούχους για να σκοράρει ,απέχει ακόμα από το πρόσωπο που θέλει να εμφανίσει στο πρωτάθλημα. Οι μελανόλευκοι παρουσίασαν πρόβλημα στην επιθετική ανάπτυξη και δεν έβγαλαν πολλές φάσεις, ενώ αντίθετα η άμυνα με εξαίρεση την φάση του γκολ λειτούργησε όπως έπρεπε και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Φιλικό με τους πράσινους

Τα στοιχεία τα οποία έχει εντοπίσει ο Νίκος Αναστόπουλος είναι αυτά που θα συνεχίσει να δουλεύει ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και ενώ το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον Παναθηναϊκό Β’ που θα γίνει στο Ασπρόπυργο.

Και όλα αυτά ενώ οι μελανόλευκοι περιμένουν τις εξελίξεις με την έναρξη του πρωταθλήματος της super league 2, αλλά και την κλήρωση χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει ποιοι θα λάβουν μέρος και το κυριότερο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει όπως είναι φυσικό προβληματισμό στην ομάδα καθώς οι μελανόλευκοι έχουν ξεκινήσει προετοιμασία από τις αρχές Αυγούστου και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για την σέντρα.

Καλαμάτα: Τα κέρδη της πρόκρισης – Φιλικό με Παναθηναϊκό Β το Σάββατο στον Ασπρόπυργο
To Top