Αθλητισμός

Καλαμάτα – “Καθαρή” η μαγνητική του Κωνσταντινόπουλου: “Μόνο νίκη με Καραϊσκάκη”

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Γιάννη Μπελά καθώς ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος θα είναι στη διάθεσή του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη.

Ο κάπτεν της Καλαμάτας, ο οποίος πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα με την Καλλιθέα αλλά στην συνέχεια αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία βγήκε καθαρή. Έτσι, θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή και στο οποίο η Καλαμάτα θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής.

Ο 25χρονος αμυντικός με δήλωσή του αναφέρθηκε στο θέμα του τραυματισμού του αλλά και στην επερχόμενη μάχη με τον Καραϊσκάκη: “Τα νέα είναι ευχάριστα για τον τραυματισμό μου. Η μαγνητική βγήκε καθαρή οπότε δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και τίθεμαι στη διάθεση του προπονητή. Αφήνουμε πίσω το άτυχο αποτέλεσμα με την Καλλιθέα και δίνουμε ένα ακόμα παιχνίδι στη Μεσσήνη με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Τους πικράναμε την Τετάρτη αλλά πιστεύω την Κυριακή θα κερδίσουμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας”, σημειώνει.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η επιστροφή του Ανδρέα Τάτου ο οποίος τα δοκιμάσει το Σάββατο λίγο πιο δυνατά. Ο 32χρονος μέσος της Μαύρης Θύελλας δουλεύει εντατικά όλο αυτό το διάστημα και εάν όλα πάνε καλά ενδεχομένως να μπει στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς.

Στην προπόνηση της Παρασκευής έδωσε το παρών και ο Γιώργος Μαραντάς ο οποίος θα είναι ο βοηθός του Γιάννη Μπελά στον μελανόλευκων πάγκο. Γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της Μαύρης Θύελλας και έπιασε δουλειά.

Καλαμάτα – “Καθαρή” η μαγνητική του Κωνσταντινόπουλου: “Μόνο νίκη με Καραϊσκάκη”
To Top