Αθλητισμός

Καλαμάτα: Ικανοποίηση για το πρόγραμμα στο ξεκίνημα

Ικανοποιημένους άφησε τους μελανόλευκους το αποτέλεσμα της νέας κλήρωσης στο πρωτάθλημα της super league 2 καθώς θεωρούν πως το ξεκίνημα είναι βατό και επιτρέπει στην ομάδα να έχει μία σημαντική η συγκομιδή βαθμών στις πρώτες αγωνιστικές.

Η Καλαμάτα θα ταξιδέψει στο Μενίδι την πρεμιέρα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β, ενώ στη συνέχεια θα κάνει το ρεπό της. Την 3η αγωνιστική θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι υποδεχόμενη τον Παναθηναϊκό Β και ακολουθούν ο Καραϊσκάκης την 4η αγωνιστική στην Άρτα, που θα είναι η πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική στη σεζόν και θα γίνει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, ο Εργοτέλης την 5η αγωνιστική εντός έδρας, ο Αστέρας Βλαχιώτη την 6η αγωνιστική εκτός έδρας και ο Διαγόρας την 7η αγωνιστική εντός έδρας.

Μέχρι δηλαδή την 8η αγωνιστική όπου οι μελανόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για την αναμέτρηση μετά Χανιά (η δεύτερη εμβόλιμη του πρωταθλήματος την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου), είναι στο χέρι τους να έχουν αν όχι το μάξιμουμ των βαθμών που μπορούν να βρουν σε αυτά τα εφτά παιχνίδια, τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς οι προσθήκες των Ζακύνθου, Καβάλας αύξησε τις αγωνιστικές από 30 σε 34 έτσι οι εμβόλιμες αγωνιστικές θα είναι συνολικά έντεκα.

Στην Καλαμάτα έχουν σημειώσει στο ημερολόγιο και την 11η αγωνιστική, με την Καλλιθέα στις 5 Ιανουαρίου, που θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ντάνι Λουπάνο, Σίντνεϊ Ματέους, τα δελτία των οποίων δεν εκδόθηκαν και θα είναι διαθέσιμοι από τον Γενάρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Καλαμάτας στον Α γύρο:

1η Κυριακή 7 Νοεμβρίου ΑEK Β’ – Καλαμάτα

2η Κυριακή 14 Νοεμβρίου Ρεπό

3η Κυριακή 21 Νοεμβρίου Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β’

4η Τετάρτη 24 Νοεμβρίου Καραϊσκάκης – Καλαμάτα

5η Κυριακή 28 Νοεμβρίου Καλαμάτα – Εργοτέλης

6η Κυριακή 5 Δεκεμβρίου Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα

7η Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Καλαμάτα – Διαγόρας

8η Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου Χανιά- Καλαμάτα

9η Κυριακή 19 Δεκεμβρίου Καλαμάτα – Ζάκυνθος

10η Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ΟΦ Ιεράπετρας- Καλαμάτα

11η Τετάρτη 5 Ιανουαρίου Καλαμάτα – Καλλιθέα

12η Κυριακή 9 Ιανουαρίου Αιγάλεω- Καλαμάτα

13η Τετάρτη 12 Ιανουαρίου Καλαμάτα – Ηρόδοτος

14η Κυριακή 16 Ιανουαρίου Λεβαδειακός- Καλαμάτα

15η Κυριακή 23 Ιανουαρίου Καλαμάτα – Ρόδος

16η Κυριακή 30 Ιανουαρίου Επισκοπή – Καλαμάτα

17η Κυριακή 6 Φεβρουαρίου Καλαμάτα – Κηφισιά

Καλαμάτα: Ικανοποίηση για το πρόγραμμα στο ξεκίνημα
To Top