Αθλητισμός

ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ο Γιάννης Χριστόπουλος ο εκλεκτός του Αγαθοκλή Χριστόπουλου!

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ – ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Ο μεσσήνιος προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος είναι από σήμερα και επίσημα προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλαμάτας, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στην έδρα των επιχειρήσεών του Αγαθοκλή Χριστόπουλου στο Χαλάνδρι και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η πρόσληψη του Γιάννη Χριστόπουλου έγινε δεκτή με θετικά συναισθήματα από τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ παράλληλα εκφράζεται εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ότι μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα “χτίσει” σωστά από την αρχή την τοπική ομάδα για να ανέβει στις κατηγορίες που πρέπει να αγωνίζεται, μετά από ταλαιπωρία και “αγροτικό” πολλών ετών.

Ήδη ο 45χρονος προπονητής έχει καταρτίσει ένα πλάνο γενικής αναμόρφωσης της ομάδας και πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστές οι κινήσεις που προγραμματίζονται, οι οποίες -κάποιες από αυτές- θα είναι πρωτόγνωρες για το σύλλογο, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει η δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι με στόχο την ομαλή προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής.

Ικανότητες και προσδοκίες

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες μεγάλων συλλόγων, έχει περάσει από τον πάγκο ομάδων της Σούπερ Λιγκ, ομάδων του εξωτερικού και σε μια ώριμη στιγμή για αυτόν αναλαμβάνει την αναμόρφωση της Καλαμάτας, συνδυάζοντας την προσωπική του φιλοδοξία να αναδείξει με τη δουλειά του την ομάδα που μεγάλωσε κι αγάπησε από παιδί, αλλά και τους στόχους της ομάδας να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες, μετά από πολλά χρόνια.
Μπορεί να συσπειρώσει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης που διψά για διακρίσεις, αλλά περισσότερο πρέπει κι οφείλει να φτιάξει τις υποδομές της ομάδας, ξεκινώντας από το μηδέν.

Η συγκυρία είναι καλή αφού η ομάδα πλέον διαθέτει σοβαρή και φιλόδοξη διοίκηση που μπορεί να προσφέρει, διαθέτει εγκαταστάσεις που στο παρελθόν δεν είχε και το μόνο που χρειάζεται είναι σοβαρότητα, πολυετές πλάνο και δουλειά.
Κι αυτά τα διαθέτουν και οι δυο Χριστόπουλοι!

ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ο Γιάννης Χριστόπουλος ο εκλεκτός του Αγαθοκλή Χριστόπουλου!
To Top