Αθλητισμός

Kalamata Fitness Weekend: Γυμναζόμαστε όλοι για καλό σκοπό 30 Απριλίου-1 Μαΐου

Έρχεται το KALAMATA FITNESS WEEKEND, ένα όμορφο γυμναστικοακροβατικό διήμερο πολλών δράσεων στις 30 Απριλίου – 1 Μαΐου, με το σύνθημα: ‘ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ’. 

Μια νέα πρόκληση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμάτας DANCE CHALLENGE που υποδέχεται αθλητικό κοινό από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με στόχο την συνεύρεση και συνένωση της κοινότητας, τη χαρά της συμμετοχής και την ομαδική εμπειρία μέσα από μια γιορτή γυμναστικής και χορού με φιλανθρωπικό σκοπό.

Το KALAMATA FITNESS WEEKEND, στο πλαίσιο του ‘θεματικού – αθλητικού τουρισμού’ στην πόλη της Καλαμάτας, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και συνδυάζει το Fitness με χορό και ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο εκατοντάδων αθλητών από Πύργο, Πάτρα, Κόρινθο, Σπάρτη, Αθήνα, Κρήτη, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη κ.α στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, για να στηρίξουμε όλοι μαζί την Κιβωτό του Κόσμου Καλαμάτας “Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας”.

ΔΡΑΣΕΙΣ

  1. Γυμναστικοχορευτικός μαραθώνιος για όλους που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Απριλίου στο Δημοτικό Κλειστό ‘ΤΕΝΤΑ’ και ώρα 18:00 -21:00 από σημαντικούς Dance & Fitness Instructors από όλα τα μέρη της Ελλάδας που επισκέπτονται την Καλαμάτα για τον σκοπό αυτόν. Τον μαραθώνιο θα ανοίξουν ομαδικά χορευτικογυμναστικά προγράμματα του φεστιβάλ μας.
  2. Γυμναστικοακροβατικός αγώνας Εναέριων Τεχνών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαΐου στο Κλειστό γυμναστήριο Εθνικού Σταδίου Παραλίας και ώρα 10:00 – 17:00
  3. Fitness Dance Pool Party για όλους που θα λάβει χώρα μετά τις 12:30 στην ‘Ακτή’ στην παραλία της Σάντοβας με ελεύθερη είσοδο για όλους τους συμμετέχοντες.

Προσκαλούμε όλους τους δημότες κάθε ηλικίας, χωρίς κανένα περιορισμό, ανεξάρτητοι ή από συλλόγους και φορείς αθλητικούς, πολιτιστικούς, χορευτικούς κλπ. να υποστηρίξουν με την συμμετοχή τους ή την παρουσία τους την προσπάθεια αυτή. Ένα συμβολικό εισιτήριο για όλες τις δράσεις του διημέρου ηλεκτρονικά από viva.gr https://www.viva.gr/tickets/dance/kalamatafitnessweekend22/?fbclid=IwAR0KdOsL4j4TTHDNqZ2FWjp5IB9uoPKJodakvBQ9y5sUseROMfILg8Abrv8 αλλά και στην είσοδο στα γήπεδα διεξαγωγής.

Η προσδοκία του Συλλόγου μας Kalamata Dance Challenge, εστιάζεται στη δημιουργία θεσμών για την Πελοπόννησο και την Μεσσηνία μέσα  από ποικίλες κοινωνικές – αθλητικές – πολιτιστικές – καλλιτεχνικές – εκπαιδευτικές δράσεις Εξωστρέφειας και Καινοτομίας για όλες τις εποχές του χρόνου, ώστε να προβάλλουν την πόλη μας εγχώρια και διεθνώς και να συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας.

Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επιπλέον στα δύο γήπεδα, θα υπάρχει ειδικός χώρος συγκέντρωσης αγαθών για τα παιδιά της Κιβωτού Καλαμάτας. Θα κληρωθούν επιπλέον δώρα από τους χορηγούς μας για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.kalamatadancecup.com

Τηλ επικοινωνίας: 6971997079

Kalamata Fitness Weekend: Γυμναζόμαστε όλοι για καλό σκοπό 30 Απριλίου-1 Μαΐου
To Top