Αθλητισμός

ΠΣ Καλαμάτα: Φιλοξενεί την Εθνική Ενόπλων το Σάββατο στο γήπεδο Μεσσηνιακού

Με φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/9) στο γήπεδο Mεσσηνιακού θα καλύψει η Καλαμάτα το αγωνιστικό κενό που δημιουργήθηκε με την χωρίς αγώνα πρόκριση στην  φάση του Kυπέλλου Ελλάδας.

 

Οι μελανόλευκοι θα υποδεχτούν την Eθνική Ενόπλων, συγκρότημα που προπονούσε ο  Βασίλης   Bούζας  και το παιχνίδι θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τα έσοδα να πηγαίνουν   σε  καλαματιανές   οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Το φιλικό θα ξεκινήσει στις 5:30 μ.μ. στην ιστορική έδρα της ομάδας με γενική είσοδο 5€ και προσέλευση μόνο από την δυτική κερκίδα (πέταλο). Το ίδιο θα ισχύει και για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που έχουν προεγγραφεί και θα μπαίνουν με λίστα ενώ οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα εισέρχονται κανονικά από την κεντρική είσοδο του γηπέδου και θα κάθονται εντός αγωνιστικού χώρου σε ειδικά διαμορφωμένες θέσεις.

Οι μελανόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους με μοναδικό απόντα τον Γρηγόρη Μάκο ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για την θλάση ενώ κανονικά στο πρόγραμμα παίρνει μέρος ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, ο οποίος έκανε ράμματα στο φρύδι μετά από χτύπημα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στα Φιλιατρά.

 

ΠΣ Καλαμάτα: Φιλοξενεί την Εθνική Ενόπλων το Σάββατο στο γήπεδο Μεσσηνιακού

To Top