Αθλητισμός

Η Καλαμάτα φιλοξενεί το Bodytalk Open

Με φόντο την παραθαλάσσια θέα της Καλαμάτας, συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και με μεγάλη επιτυχία, το Bodytalk Beach Volley Tournament στο KBV (Kalamata Beach Volley). Η διοργάνωση που αγαπήθηκε από τους λάτρεις του Beach Volley, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουλίου σε ένα διήμερο εκπλήξεων και συναρπαστικών αγώνων.

Το τουρνουά beach volley, που θα διεξαχθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του KBV, ανήκει στην κατηγορία Open του Πανελληνιου Πρωταθληματος και χωρίζεται σε Ανδρών και Γυναικών. Αναμένονται να δώσουν μάχη μπροστά στα φιλέ για την νίκη, 16 ανδρικές ομάδες και 12 γυναικείες ομάδες, οι οποίες θα προκύψουν από προκριματικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Η Bodytalk με motto της το «Train for Pleasure», προάγει τον υγιή αθλητισμό και συμμετέχει ενεργά στην διοργάνωση, προσφέροντας ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο στους μεγάλους νικητές του τουρνουά, καθώς πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Γιώργος Κουλιέρης δήλωσε στο volleyball.gr: «Η Καλαμάτα υποδέχεται τον προτελευταίο σταθμό του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος πριν τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο. Μετά το περσινό επιτυχημένο διεθνές τουρνουά της Bodytalk στη πόλη μας συνεχίζουμε και φέτος με ομάδες από το εξωτερικό. Ευχαριστούμε τον χορηγό μας την εταιρεία Bodytalk που βρίσκεται πάντα κοντά στο άθλημα. Είμαι σίγουρος ότι οι αγώνες θα είναι υψηλού επιπέδου και ο κόσμος θα απολαύσει συναρπαστικούς αγώνες».

Οι εμφανίσεις των αθλητών στο τουρνουά

Οι ομάδες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή έχουν περιθώριο μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 14.00 και για να αγωνιστούν οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο beach volley της ΕΟΠΕ.

Έπαθλα: Άνδρες €700 – Γυναίκες €500

Για περισσότερες πληροφορίες Γιώργος Κουλιέρης 6936708461

Από volleyball.gr

Η Καλαμάτα φιλοξενεί το Bodytalk Open
To Top