Αθλητισμός

Καλαμάτα: Ευεργετική η διακοπή για την «ανασυγκρότηση» Γκεοργκιόσκι

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης στη super league 2, με τη διαφωνία που έχει προκύψει για την το ύψος των χρημάτων που θα λάβουν οι ομάδες από τη φορολόγηση του στοιχήματος και της κόντρας της λίγκας με τον Λευτέρη Αυγενάκη για το θέμα αυτό, φαίνεται ευεργετική για την Καλαμάτα σε ό,τι έχει να κάνει με το χρόνο που έχει στη διάθεσή του ο Ίλτσο Γκεοργκιόσκι για να μάθει πρόσωπα και πράγματα στη Μαύρη Θύελλα.

Ο 51χρονος προπονητής έχει κατακτήσει ήδη ένα πλάνο ανασυγκρότησης της ομάδας προσπαθώντας να περάσει τα δικά του «θέλω», σύμφωνα με όσα έχει δει στα βίντεο που έχει παρακολουθήσει όχι μόνο από τη φετινή αλλά και από την περσινή σεζόν και τις διαφορές που παρουσιάζει η ομάδα στο διάστημα αυτό.

Οι μελανόλευκοι έχουν ξεκινήσει διπλές προπονήσεις δίνοντας μεγάλο βάρος τόσο στην τακτική όσο και στην φυσική κατάσταση ενώ ο προπονητής από τη Βόρεια Μακεδονία και ο συνεργάτης του δουλεύουν πολύ και στο θέμα της ψυχολογίας.

Όπως αναφέρει ο Ίλτσο Γκεοργκιόσκι στους ανθρώπους της ομάδας είναι εξαιρετικά παράδοξο το γεγονός η Καλαμάτα να έχει μεσοεπιθετικά τόσο μεγάλη ποιότητα η οποία όμως δεν έχει βγει αγωνιστικά έως τώρα στο γήπεδο. Η παρουσία του νέου προπονητή φέρεται να έχει θετικό αντίκτυπο στα αποδυτήρια της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν διάθεση και κίνητρο να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Το θετικό είναι πως στις προπονήσεις μετέχουν κανονικά χωρίς προβλήματα όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Μαρκόφσκι, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο και του Ντιακιτέ που νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο αλλά εκτιμάται πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

 

Καλαμάτα: Ευεργετική η διακοπή για την «ανασυγκρότηση» Γκεοργκιόσκι
To Top