Αθλητισμός

Καλαμάτα: Eπιστροφή στις μάχες της άμμου με το KBV open

Με φόντο την παραθαλάσσια θέα της Καλαμάτας, επιστρέφει δυναμικά στην δράση το beach volley. Τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος δίνουν και φέτος ραντεβού στο KBV Open που θα διεξαχθεί στα γήπεδα KBV (Kalamata Beach Volley) του Γιώργου Κουλιέρη.

Με τρεις διοργανώσεις, δύο ανδρών-γυναικών και ένα τζούνιορ συνεχίζεται το διάστημα 25-27 Ιουνίου το πρόγραμμα για το επίσημο καλεντάρι του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2021.

Δύο τουρνουά κατηγορίας OPEN ανδρών και γυναικών θα διεξαχθούν σε Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και Καλαμάτα.

Στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά το KBV OPEN για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ. Η διοργάνωση που είναι κατηγορίας ανδρών-γυναικών έχει ως υπεύθυνο διοργάνωσης τον πρωταθλητή Ελλάδας το 2004 Γιώργο Κουλιέρη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας στο gkoulieris@gmail.com μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου.

Το ORAIOKASTRO OPEN – NORTH AREA CIRCUIT θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της περιοχής, σε γήπεδο που θα κατασκευαστεί και οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται επίσης στις 22/6.Υπεύθυνη της διοργάνωσης θα είναι η έμπειρη αθλήτρια Έφη Κώστα.

Το δεύτερο κατά σειρά τουρνουά τζούνιορ θα διεξαχθεί στο «γαλατικό χωριό» του μπιτς βόλεϊ στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής με διοργανωτή την North Area Beach Volley Circuit. Οι δηλώσεις συμμετοχής στο OLYMPIADA-PERROQUET ERREA JUNIORS OPEN που θα έχει ως υπεύθυνο διοργάνωσης τον προπονητή Θανάση Δράμπα ολοκληρώνονται την Τρίτη 22 Ιουνίου και οι αθλητές-τριες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας μέσω του σάιτ του διοργανωτή (www.nabvc.gr).

 

Καλαμάτα: Eπιστροφή στις μάχες της άμμου με το KBV open
To Top