Αθλητισμός

Καλαμάτα: Επιστρέφουμε “σπίτι”-Aπό Τετάρτη στη φυσική της έδρα το ντέρμπι με Λεβαδειακό

Ευχαριστίες σε Αθανασόπουλο-Από την Τρίτη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Η Καλαμάτα επιστρέφει στην φυσική της έδρα από την Τετάρτη και το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό και σε ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Δήμο Μεσσήνης και προσωπικά τον δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο για την φιλοξενία στο ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο της πόλης, όλους αυτούς τους μήνες.

Οι μελανόλευκοι κάνουν επίσης γνωστό πως τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό για την 31η αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (13/4) θα κυκλοφορήσουν από αύριο Τρίτη (12/4).

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεσσήνης και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αθανασόπουλο για την παραχώρηση του Σταδίου, ώστε η Μαύρη θύελλα να αγωνιστεί εκεί στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η ομάδα μας επιστρέφει στο Σπίτι της. Στην Παραλία όπου είναι η φυσική μας έδρα.

Η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα κάνει το γήπεδο μας εφάμιλλο των καλύτερων της πατρίδας μας σε επίπεδο ποιότητας χόρτου και καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αύριο και θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 9 πμ έως τις 4 μμ, ενώ την Τετάρτη από τις 9 πμ μέχρι τις 2 μμ. Θα πωλούνται στη συνέχεια και στα εκδοτήρια του γηπέδου μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού.

Καλαμάτα: Επιστρέφουμε “σπίτι”-Aπό Τετάρτη στη φυσική της έδρα το ντέρμπι με Λεβαδειακό
To Top