Αθλητισμός

Καλαμάτα: Eπαναφέρει Mπακαγιόκο, Μαβινγκά ο Μαυρέας

Μένουν εκτός με Προοδευτική Παπατόλιος, Λουπάνο – Στην Ηλιούπολη το παιχνίδι

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας φέρνει διαφοροποίησεις και στο αγωνιστικό πλάνο και συγκεκριμένα στους παίκτες που υπολογίζονται και αναμένεται να επαναδραστηριοποιηθούν.

Ο λόγος για τον Τζούνιορ Μπακαγιόκο και τον Ράντι Μαβιγκά, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν στα πλάνα του Ίλτσο Γκεοργκιέφσκι κι είχαν μπει στον… πάγο, άλλα πλέον με την έλευση του Αντώνη Μαυρέα φαίνεται πως υπολογίζονται και πάλι από τη νέα τεχνική ηγεσία και μάλιστα ο πρώτος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Προοδευτική.

Ο Μαυρέας βρέθηκε σε λίγα εικοσιτετράωρα από το ρόλο του γενικού αρχηγού σε αυτόν του προπονητή και από τη Δευτέρα που ανέλαβε και μπήκε στο γήπεδο προσπαθεί να περάσει τα δικά του “θέλω” στους μελανόλευκους.

Για το παιχνίδι με την Προοδευτική, η οποία παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή, δεν υπολογίζονται οι Λουπάνο και Παπατόλιος που έχουν κάρτες.

Το παιχνίδι με τους βυσσινί θα γίνει τελικά στην Ηλιούπολη και όχι στο «Π. Σαλπέας» του Κερατσινίου όπως είχε αρχικά οριστεί, με την Μαύρη Θύελλα να έχει στόχο να επανέλθει στις νίκες συνεχίζοντας το καλό εκτός έδρας σερί της.

Καλαμάτα: Eπαναφέρει Mπακαγιόκο, Μαβινγκά ο Μαυρέας
To Top