Αθλητισμός

Καλαμάτα: Εξετάζει τις εναλλακτικές για δεκάρι – Κοιτάζει και στο εξωτερικό

Μέχρι την Κυριακή θα περιμένουν οι μελανόλευκοι να ξεκαθαρίσει το θέμα Τάτου

Τις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του κεντρικού χαφ έχουν αρχίσει να επεξεργάζονται στην Καλαμάτα καθώς δεν έχουν άπειρο χρόνο στη διάθεσή τους να περιμένουν τις εξελίξεις με τον Ανδρέα Tάτο.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ανέφεραν πως οι μελανόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο ίδιος όμως σε ανάρτηση του ανέφερε πως δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του με την Ξάνθη, πράγμα που σημαίνει πως η μετακίνηση βρίσκεται στον αέρα.

Ανεξάρτητα με το τι έχει συμβεί, στην Καλαμάτα δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν πέραν της Κυριακής για την οριστικοποίηση της μεταγραφής. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές εάν μέχρι τότε δεν έχουν λυθεί τα όποια ζητήματα οι μελανόλευκοι θα στραφούν σε άλλες λύσεις, κοιτάζοντας και την αγορά του εξωτερικού.

Στο μεταξύ η ομάδα συνεχίζει με εντατικό ρυθμό την προετοιμασία στο Πήλιο πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις καθημερινά και αναμένοντας το φιλικό του Σαββάτου, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα ο αντίπαλος.

Είναι τέτοια η ένταση που οι μελανόλευκοι θα κάνουν προπόνηση ακόμα και το πρωινό του Σαββάτου. Θα έχουν μία ευκαιρία για ξεκούραση την Κυριακή για να μπουν από Δευτέρα στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους στη Μαγνησία που θα ολοκληρωθεί με το φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

 

Καλαμάτα: Εξετάζει τις εναλλακτικές για δεκάρι – Κοιτάζει και στο εξωτερικό
To Top