Αθλητισμός

Καλαμάτα: Διάταση έσω πλάγιου ο Παυλίδης, 10 μέρες έξω

Διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου είναι η ιατρική διάγνωση για τον μέσο της Καλαμάτας Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από τη μάχη Κυπέλλου στο “Βουζουνεράκειο” με την Ιεράπετρα και θα χρειαστεί να μείνει περίπου 10 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο 29χρονος μέσος γλίτωσε τα χειρότερα αφού δέχτηκε δύο δυνατά χτυπήματα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου που οδήγησαν στην αναγκαστική αλλαγή του. Ξεκίνησε ήδη θεραπεία ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει τον αγώνα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος- εφόσον η Καλαμάτα αγωνιστεί- στις 6 Οκτωβρίου.

Οι μελανόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Παλιάμπελα, με τον Μαρκόφσκι να μετέχει κανονικά πλέον στο πρόγραμμα μετά την απουσία του από το ματς Κυπέλλου στην Κρήτη. Παράλληλα ξεκίνησαν και εργασίες στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα.

Αυτό που περιμένουν πλέον οι μελανόλευκοι είναι να μάθουν πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της νέας σεζόν με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και αφού μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Καλαμάτα: Διάταση έσω πλάγιου ο Παυλίδης, 10 μέρες έξω
To Top