Αθλητισμός

Καλαμάτα: Διακοπές τέλος, πρώτη προπόνηση με κόσμο σήμερα στην Παραλία

Διακοπές τέλος από σήμερα για την ομάδα της Καλαμάτας η οποία θα μπει στο γήπεδο προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2 που έχει προγραμματιστεί να κάνει σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Σάκης Τσιώλης με τους συνεργάτες του περιμένουν τους μελανόλευκους, παλιούς και νέους οι οποίοι δεν είναι και λίγοι, στο πρώτο ραντεβού εντός του αγωνιστικού χώρου, καθώς τις προηγούμενες μέρες προηγήθηκαν τα εργομετρικά και οι καρδιολογικές εξετάσεις, για να ξεκινήσουν να βάζουν τις βάσεις οι οποίες θα ολοκληρωθούν κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου στο Καρπενήσι.

Η πρώτη στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας (6μ.μ.) θα είναι ανοιχτή στον κόσμο ο οποίος θα μπορέσει να δει από κοντά τα νέα αποκτήματα της ομάδας, που ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Νέα πρόσωπα είναι οι Μπράιαν Μπενίτεζ, Ζόνας Μέντες, Χρήστος Ρόβας, Βασίλης Τριανταφυλλάκης, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Θοδωρής Μπέριος, Λάμπρος Πολίτης, Αλέξανδρος Αρναρέλλης, Ντάνιελ Λούκαστσικ, Γιάννης Πασάς.

Τα ευχάριστα μαντάτα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, με την άνοδο των δύο πρωταθλητών της Super League 2, δίνουν επιπλέον ώθηση στη Μαύρη Θύελλα στο ξεκίνημα της σεζόν, ότι φέτος μπορεί να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μετά από μία εικοσαετία.

Καλαμάτα: Διακοπές τέλος, πρώτη προπόνηση με κόσμο σήμερα στην Παραλία
To Top