Αθλητισμός

Καλαμάτα: Η διαχείριση Τσιώλη στα τρία φιλικά στο Καρπενήσι- Πρώτο τεστ με Ομόνοια Αραδίππου

Κάτω από ιδανικές συνθήκες συνεχίζει την προετοιμασία της η Καλαμάτα στο Καρπενήσι. Οι μελανόλευκοι δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και ακολουθούν κατά γράμμα και με πειθαρχία το πρόγραμμα και τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη και των συνεργατών του και όλα λειτουργούν ρολόι.

Οι μελανόλευκοι είναι ενθουσιασμένοι από το προπονητικό κέντρο, τις συνθήκες δουλειάς -η οποία γίνεται κάτω από ιδανικές θερμοκρασίες, με τον καιρό σύμμαχο-, αλλά και διαμονής και δουλεύουν σε άκρως επαγγελματικά επίπεδα προετοιμαζόμενοι για την δύσκολη σεζόν που ακολουθεί.

Το Σάββατο (6/8) το απόγευμα μάλιστα στις 7μ.μ. θα έχουν την πρώτη ευκαιρία για συμπεράσματα στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου από την Κύπρο.

Ο Σάκης Τσιώλης περιμένει να δει τα πρώτα δείγματα γραφής από την έως τώρα προετοιμασία κυρίως σε επίπεδο τακτικής. Θα δώσει χρόνο συμμετοχής στο μισό επί της ουσίας ρόστερ, ενώ στο τελευταίο ημίωρο θα χρησιμοποιηθούν οι νεαρότεροι μελανόλευκοι.

Στο παιχνίδι που ακολουθεί την προσεχή Δευτέρα με τον Αιολικό θα αγωνιστούν οι υπόλοιποι από τους μεγάλους μαζί με τους νεαρούς μελανόλευκους μελανόλευκους ενώ στο τρίτο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Β θα παίξουν οι δύο ενδεκάδες από τους μεγάλους.

Το ευχάριστο είναι πως η προετοιμασία κυλά χωρίς απρόοπτα με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του 62χρονου τεχνικού, πλην του Μοζέρ ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς από την προσεχή Δευτέρα.

Καλαμάτα: Η διαχείριση Τσιώλη στα τρία φιλικά στο Καρπενήσι- Πρώτο τεστ με Ομόνοια Αραδίππου
To Top