Χορός

KALAMATA DANCE CUP: Και η πόλη ξαναχορεύει!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του International open dance competition που διοργανώνεται στο κλειστό γυμναστήριο της “Τέντας“, με τίτλο KALAMATA DANCE CUP – Beyond the limits, όπου είναι ο πρώτος ανοιχτός διαγωνισμός χορού για όλες τις ηλικίες, σε όλα τα είδη και τις κατηγορίες χορού, σε ζευγάρια, ομάδες αλλά και σόλο!

Το KALAMATA DANCE CUP διοργανώνεται από τον πολιτιστικό χορευτικό σύλλογο Καλαμάτας dance challenge, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας, του επιμελητηρίου Μεσσηνίας και άλλων τοπικών φορέων και επιχειρηματιών της πόλης και έχει σκοπό να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός στην πόλη της Καλαμάτας.

ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από διακεκριμένους διεθνείς κριτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι περισσότεροι από αυτούς είναι και διοργανωτές αντίστοιχων αγώνων στις χώρες τους.

Συνολικά την πρώτη μέρα διαγωνίστηκαν περισσότεροι από 600 αθλητές από το πρωί και το βράδυ ακολούθησε το εορταστικό Gala, όπου έγιναν οι χαιρετισμοί, οι παρουσιάσεις και η παρέλαση των κριτών και των αθλητών.

Σήμερα Κυριακή θα πραγματοποιηθούν από το πρωί σεμινάρια και μαθήματα σε όλα τα είδη χορού από καταξιωμένους προσκεκλημένος προπονητές χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Πνευματικό κέντρο της Καλαμάτας σε τέσσερις διαφορετικές αίθουσες .

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλα τα χορευτικά επίπεδα αρχαρίων, μέσων, προχωρημένων και μπορούν να τα παρακολουθήσουν όσοι πολίτες επιθυμούν.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, όπως δήλωσε στο Μessinialive η υπεύθυνη της διοργάνωσης του KALAMATA DANCE CUP Νίνα Δράκου, η οποία είναι και πρόεδρος του πολιτιστικού χορευτικού συλλόγου Καλαμάτας .

To Top