Αθλητισμός

Kalamata BC: Μια καλή και δημιουργική χρονιά ξεκίνησε

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Όλη η οικογένεια της ομάδας Kalamata BC ήταν παρούσα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 10/2 στην Τέντα.
Από τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μέχρι την αντρική ομάδα, γονείς, προπονητές και συμβούλιο βρέθηκαν όλοι μαζί για να κάνουν τον απολογισμό του 2017 και να βάλουν τους στόχους της νέας χρονιάς.

Η “μεγάλη” ομάδα κάθε αγωνιστική πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην άνοδο στη Γ’ εθνική και με σοβαρότητα και προσπάθεια όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει.

Η Ακαδημία – παρά το γεγονός ότι λειτουργεί μόλις δυο χρόνια – είναι το κομμάτι που αποτελεί το μέλλον κάθε υγιούς συλλόγου και μια “δεξαμενή” τροφοδότησης παικτών που θα έχουν μπει στο κλίμα και το πνεύμα της Kalamata BC.
Μετά τις σύντομες ομιλίες του υπεύθυνου της Ακαδημίας Βασίλη Κονταργύρη, του προπονητή Αντώνη Κούτρη και του Προέδρου Ηλία Κάτσαρη, μοιράστηκαν τα κομμάτια από τις βασιλόπιτες που ήταν προσφορά των χορηγών “Εργαστήρι – Παύλος Χριστόπουλος” και “ΦΡΑΓΓΕΑΣ” και το εφηβικό μπήκε για προπόνηση ενώ τα πιο μικρά παιδιά της Ακαδημίας διαγωνίστηκαν σε παιχνίδια για να πάρουν διάφορα δώρα, με συντονιστές τον Βασίλη Μυλωνά και τον Τίμο Πρίφτη.
Τα δώρα πρόσφεραν η καλαματιανή αλυσίδα αθλητικών ειδών “COSMOS”, η “Pizza Fan” και το κατάστημα λευκών ειδών “Αλαπάντα Κουρτίνες Λευκά Είδη”.

OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ MESSINIALIVE.GR

https://www.facebook.com/pg/KalamataBC/photos/?tab=album&album_id=2066101430291664

To Top