Αθλητισμός

Kalamata BC: Ξεκίνησε το 3ο summer camp με τον Νίκο Χατζή και Σέρβους προπονητές

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο κλειστό γήπεδο της Τέντας το 3ο KALAMATA BASKETBALL CLUB SUMMER CAMP 2019, για αγόρια και κορίτσια 8 έως 16 ετών, που διοργανώνει ο σύλλογος καλαθοσφαίρισης KALAMATA BC.

Η Καλαματιανή ομάδα συνεπής στην προσπάθεια για κατάρτιση, επιμόρφωση και ανάπτυξη των ικανοτήτων των υποδομών του, καθώς και των μικρών αθλητών καλαθοσφαίρισης της ευρύτερης περιοχής, διοργανώνει το GREECE-SERBIA BASKETBALL CAMP by Nikos Chatzis, του πρώην διεθνούς TOP σκόρερ Νίκου Χατζή και των διεθνώς αναγνωρισμένων Σέρβων προπονητών DORDE JOVICIC και JOVAN JAHIC.

Αυτό είναι το μόνο εξειδικευμένο BASKETBALL CAMP υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα, που βγαίνει για πρώτη φορά εκτός τειχών της Αθήνας και σε συνεργασία με την KALAMATA BC θα βρίσκεται από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας, που δυστυχώς λόγω των καιρικών συνθηκών δυσκολεύει αφάνταστα τους συμμετέχοντες και θυμίζει σάουνα, με την θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 40 βαθμούς!

Πάντως οι προπονητές και οι 60 αθλητές δουλεύουν διάφορες ασκήσεις ατομικής τεχνικής και τακτικής και το απολαμβάνουν, κάνονοντας πολλά break.Τι δήλωσαν στην κάμερα του Messinialive οι πρωταγωνιστές του camp.

To Top