Αθλητισμός

Καλαμάτα BC: Η φανέλα των πρωταθλητών στο Δήμαρχο Καλαμάτας

Συνάντηση σε άριστο κλίμα με το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο είχε αντιπροσωπεία της Καλαμάτα BC με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και της κατάκτησης του τίτλου από τους μελανόλευκους.

Το προεδρείο των πρωταθλητών με επικεφαλής τον πρόεδρο Ηλία Κατσαρέα, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Κονταργύρη, τον β’ αντιπρόεδρο Θανάση Μακαρούνη και το μέλος Νίκο Κυριακουλάκο, βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο ιστορικό δημαρχείο και τα είπαν για αρκετή ώρα με τον Θανάση Βασιλόπουλο, ο οποίος εξέπληξε με τις γνώσεις του στο μπάσκετ αλλά και την δεκτικότητά του. 

Ο Δήμαρχος ήταν ενήμερος για την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία και συνεχάρη τους μελανόλευκους για την επιτυχία τους, όσο και για την δυναμική που έχει αναπτύξει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν μία σειρά ζητημάτων από τους ανθρώπους της Καλαμάτα BC ενόψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Θέματα τα οποία ο Θανάσης Βασιλόπουλος άκουσε με προσοχή και φάνηκε ιδιαίτερα θετικός για την υλοποίησή τους.

Η εγκάρδια συνάντηση των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε με τους ανθρώπους της Καλαμάτα BC να προσφέρουν τη φανέλα των πρωταθλητών στο Δήμαρχο και ανανέωσαν το ραντεβού μαζί του για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

 

Καλαμάτα BC: Η φανέλα των πρωταθλητών στο Δήμαρχο Καλαμάτας
To Top