Αθλητισμός

Kalamata BC: 2ο Summer camp 26-30 Ιουνίου, για παιδιά 8-18 ετών

ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ BASKET ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ 2ο SUMMER CAMP ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ
Στη συμπλήρωση τριών χρόνων λειτουργίας της, η Kalamata B.C. θα διοργανώσει το 2ο Kalamata B.C. Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, μεταξύ 26 και 30 Ιουνίου, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 13:30.

Τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να τις προμηθευθείτε εώς τις 20 Ιουνίου από τα καταστήματα COSMOS και Bookmark.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 8 έως 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία της εμπειρίας με ολοκληρωμένη άθληση στο εν λόγω πενθήμερο, συμμετέχοντας όχι μόνο σε προπονήσεις, αλλά παράλληλα σε ατομικούς διαγωνισμούς και ομαδικά παιχνίδια, με τη «σφραγίδα» του υπεύθυνου του camp και υπεύθυνου των ακαδημιών της ομάδας Βασίλη Κονταργύρη, και με τη βοήθεια του έμπειρου επιτελείου που αποτελείται από προπονητές Αντώνη Κούτρη, Τίμο Πρίφτης, τους ιατρούς από το Κέντρο Αποκατάστασης ΔΙΑΠΛΑΣΗ, τους γυμναστές Γιώργο Κουλιέρη, Κώστα Αθανασόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Τσικούρης και τους διατροφολόγους Γαζούλη Αρ. και Πετρακόπουλο Ι.

Στο πλευρό τους, θα βρίσκονται ο Βασίλης Μπρατσιάκος, που δημιούργησε το «θαύμα» της Κύμης με τελευταία επιτυχία την περσινή παραμονή στην Basket League, ο Θανάσης Γιαπλές, προπονητής με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, καθώς και εκτός συνόρων, κατακτώντας double στο Κατάρ με την Αλ Ραγιάν, στο πλευρό του Στέργιου Κουφού, και ο Γιώργος Βελισσαράκος, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ και άλλοτε βοηθός στον Παναθηναϊκό.

Στο φετινό Summer camp θα υπάρχουν άλλες δυο σημαντικές παρουσίες. Πρόκειται για το διακεκριμένο Μεσσήνιο αθλητή και επί πολλών ετών αρχηγό του Λαυρίου, Σάκη Γιαννακόπουλο, καθώς και για τον Γιάννη Χρυσανθόπουλο, ο οποίος φέτος στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό στο Πανελλήνιο Εφήβων.
Η Kalamata BC περιμένει τους αθλητές 8 έως 18 ετών στο Δημοτικό Στάδιο για μία ξεχωριστή εμπειρία!

Υποστηρικτής και φέτος του summer camp είναι το Messinialive.gr

To Top