Αθλητισμός

Καλαμάτα: Από εβδομάδα το ξήλωμα στο Στάδιο

Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να μπει ο εργολάβος στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας για να ξεκινήσει η ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα ώστε η Μαύρη Θύελλα να αγωνιστεί σε γήπεδο-χαλί στο νέο πρωτάθλημα της Super league 2.

Μετά από καθυστερήσεις και αναβολές οι οποίες οφείλονταν κυρίως σε γραφειοκρατικά ζητήματα, αυτό που απομένει είναι η τυπική έγκριση από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας και η έγκριση του Αθλητικού φορέα Καλαμάτας για την σύμβαση, ώστε το έργο να ξεκινήσει με προοπτική να είναι έτοιμο στα τέλη Οκτωβρίου.

Η σχεδόν βέβαιη αναβολή της πρεμιέρας στη Super league 2 διευκολύνει την Καλαμάτα σε αυτό τον τομέα αν και οι μελανόλευκοι θα έχουν στη διάθεσή τους -εφόσον χρειαστεί- το γήπεδο της Μεσσήνης καθώς διαθέτουν το σχετικό παραχωρητήριο. Πρόθεση επίσης της Καλαμάτας είναι να ζητήσει κλειδάριθμους για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ώστε να αγωνιστεί εκτός έδρας στο ξεκίνημα. Εάν μάλιστα η σέντρα πάει για τα μέσα Οκτώβρη όπως εικάζεται, ενδεχομένως να μη χρειαστεί να χρησιμοποιήσει άλλο γήπεδο να παίξει το ματς της 3ης αγωνιστικής στην Παραλία.

Αργά το βράδυ ο Εμπέντε, ανεβάζουν ρυθμούς

Στα αγωνιστικά θέματα, οι μελανόλευκοι συνέχισαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους και με ορίζοντα το επόμενο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Όπως αναφέραμε, αργά το βράδυ της Τετάρτης θα αφιχθεί στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα προερχόμενος από Γερμανία, ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων Πιερ Εμπέντε και εαν όλα πάνε καλά θα δώσει το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι ότι οι τελευταίες προσθήκες της ομάδας έχουν αρχίσει να ανεβάζουν ρυθμούς και στη Νέα Σμύρνη θα ντεμπουτάρει και ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με τη μελανόλευκη φανέλα, ο Βραζιλιάνος Σίντει Ματέους.

Καλαμάτα: Από εβδομάδα το ξήλωμα στο Στάδιο
To Top