Αθλητισμός

Καλαμάτα: Ανησυχία για Γκιοατά- Ξανασυζητούν του Ντμίτροβιτς

Ανησυχία για την κατάσταση του Ζερόμ Γκιοατά υπάρχει στην Μαύρη Θύελλα καθώς ο 25χρονος στόπερ παραμείνει τις τελευταίες μέρες εκτός προπονήσεων.

Οι μελανόλευκοι δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση στην οποία έχει επιστρέψει ο καμερουνέζος ποδοσφαιριστής από την πατρίδα του, στην οποία βρέθηκε την περίοδο της καραντίνας, και τις τελευταίες μέρες υποβάλλεται σε μία σειρά εξετάσεων.

Με τη σέντρα του πρωταθλήματος να πλησιάζει στα τέλη του μήνα υπάρχει μία σχετική ανησυχία και δεν αποκλείεται οι μελανόλευκοι να αρχίσουν να ψάχνονται και για ενίσχυση στα στόπερ, εκτός εάν το κενό καλυφθεί εκ των έσω.

Στο μεταγραφικό πάντα κομμάτι, στην Μαύρη Θύελλα δεν έχουν διαγράψει τελείως και την περίπτωση του 25χρονου τερματοφύλακα Φίλιπ Ντμίτροβιτς, το όνομα του οποίου συζητείται και πάλι.

Κατά τα λοιπά η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τον Σουμπίνιο να επιστρέφει στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους μετά από κάποιες μικροενοχλήσεις στη μέση.

Οι μελανόλευκοι αναμένουν το επίσημο πρόγραμμα της πρεμιέρας από τη διοργανώτρια έχοντας σχεδόν δεδομένο πως θα αγωνιστούν Σάββατο (27/3) στη Νάξο με αντίπαλο την ομάδα της Σαντορίνης.

Σε διοικητικό επίπεδο ο φάκελος της αδειοδότησης είναι πλήρης και η Καλαμάτα θα πάρει την έγκριση στις 23 του μήνα που θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Καλαμάτα: Ανησυχία για Γκιοατά- Ξανασυζητούν του Ντμίτροβιτς
To Top