Αθλητισμός

ΠΣ Καλαμάτα: Ανεβαίνουν οι προσδοκίες για τις Ακαδημίες- Ποιοί θα απαρτίζουν το τεχνικό τιμ

Η Football league οδηγεί σε… ευχάριστη αναστάτωση και τις Ακαδημίες της Καλαμάτας καθώς στο καινούργιο πρωτάθλημα θα πρέπει να παρουσιαστεί και ομάδα Κ17, η οποία δεν ήταν στον αρχικό προγραμματισμό των μελανόλευκων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου, ο υπεύθυνος των μελανόλευκων Ακαδημιών Μιχάλης Σταθόπουλος, οι ακαδημίες της Καλαμάτας οργανώνονται σε νέες βάσεις με το τεχνικό τιμ να παραμένει από πέρσι και να ενισχύεται.

Συγκεκριμένα, στις Ακαδημίες της Μαύρης Θύελλας επιστρέφει ο Παναγιώτης Δρούγας, ο οποίος μαζί με τους Βαγγέλη Κουρεντζή, Φραγκίσκο Κεράνη και Μάριο Μπιτσάνη θα αποτελέσουν την τετράδα των προπονητών.
“Δεν κάνουμε κάτι που είναι πρωτοποριακό και ιδιαίτερο, κάνουμε τα αυτονόητα και μέσα σε αυτά βρίσκεται και η δημιουργία μιας ακαδημίας αντάξια του ονόματος της Καλαμάτας”, ανέφερε ο Μιχάλης Σταθόπουλος και συμπλήρωσε:

“Το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο έχει παρουσιάσει σημαντική παραγωγή ποδοσφαιριστών. Είναι κάτι που έχουμε διαπιστώσει στα χρόνια που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Η Μεσσηνία πράγματι έχει ταλέντο ποδοσφαιρικό.

Έχουμε καταρτίσει ένα οργανόγραμμα λειτουργίας, έχει επιλεγεί το τεχνικό επιτελείο που θα στελεχώσει τα τμήματα και ελπίζουμε πως θα έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών και στα μικρότερα τμήματα τα οποία η οποία ήταν υποτυπώδης έως τώρα. Αυτό ωστόσο θα αλλάξει καθώς είναι θετικά τα μηνύματα που εισπράττουμε”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της Μαύρης Θύελλας ανέφερε πως η οικονομική πολιτική όσον αφορά τις συνδρομές θα διατηρηθεί η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια. Θα παραμείνει δηλαδή στα 30 ευρώ ενώ θα υπάρξει ειδική μέριμνα για οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Επίσης θα υπάρξει ειδική τιμολογιακή πολιτική με εκπτώσεις για περισσότερα από ένα παιδιά της οικογένειας.

ΠΣ Καλαμάτα: Ανεβαίνουν οι προσδοκίες για τις Ακαδημίες- Ποιοί θα απαρτίζουν το τεχνικό τιμ
To Top