Αθλητισμός

Καλαμάτα: Ανανεώνει ο Τάτος – Κατατέθηκε η έφεση

Η Καλαμάτα κατέθεσε την έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ και περιμένει την απόφαση της επιτροπής ώστε να χαράξει και τη γραμμή που θα ακολουθήσει για το χτίσιμο της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

Η αδειοδότηση θα κρίνει σημαντικό βαθμό τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας καθώς σε περίπτωση που ισχύσει η απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής και η ομάδα δεν πάρει άδεια, θα περιοριστεί σε τρεις μόνο μεταγραφές ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών ενώ θα έχει απεριόριστο αριθμό Ελλήνων κάτω των 25 και ξένων κάτω των 23 ετών.

Στην Καλαμάτα αισιοδοξούν πώς θα καταφέρουν τελικά να πάρουν αδειοδότηση καθώς όπως επικαλούνται και στην έφεση τους ο λόγος της απόρριψης του φακέλου ήταν η παράβλεψη μιας εκ των δόσεων που είχαν ρυθμιστεί για παλαιότερη οφειλή, ενώ σε όλες τις υποχρεώσεις της η ομάδα έχει φανεί συνεπής δεν έχει παρουσιαστεί στο παραμικρό πρόβλημα.

Παράλληλα με το θέμα της αδειοδότησης προχωρούν και οι συζητήσεις για ανανεώσεις. Ο πρώτος που φαίνεται πως θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο είναι ο Ανδρέας Τάτος. Με τον έμπειρο μέσο φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία και σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα ωρών η ολοκλήρωση και του τυπικού μέρους με τις υπογραφές.

Ο επόμενος που φαίνεται πως θα πάρει σειρά είναι ο Τζούνιορ Μπακαγιόκο το θέμα του οποίου θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Καλαμάτα: Ανανεώνει ο Τάτος – Κατατέθηκε η έφεση
To Top