Αθλητισμός

Καλαμάτα: Ο Αμανατίδης είδε γήπεδα, γραφεία και ενημερώθηκε από Μαυρέα

Ημέρα γνωριμιών και ενημέρωσης ήταν για τον Περικλή Αμανατίδη η σημερινή καθώς ο προπονητής που όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τις τύχες της Καλαμάτας για το νέο πρωτάθλημα βρέθηκε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και είχε την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο 52χρονος τεχνικός αφίχθηκε στην Καλαμάτα το βράδυ της Δευτέρας και έχοντας από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του τον Αντώνη Μαυρέα, τσέκαρε ιδίοις όμμασι τις εγκαταστάσεις της ομάδας και ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για όλα τα θέματα που αφορούν το τμήμα.

Το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας όπου είχε γνωριμία με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Βασίλη Παναγιωτόπουλο ενώ στη συνέχεια μαζί με τον Αντώνη Μαυρέα μετέβη τόσο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Παλιάμπελα όσο και στο Δημοτικό στάδιο όπου ξεναγήθηκε στους χώρους που χρησιμοποιεί η ομάδα.

Παράλληλα, ο Αντώνης Μαυρέας, ο όποιος στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ανέλαβε τις τύχες της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Γκεοργκιόσκι, τον ενημέρωσε και επί των αγωνιστικών θεμάτων και του παρέδωσε έκθεση την οποία θα μελετήσει ο Περικλής Αμανατίδης προχωρώντας το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Ο Μακεδόνας τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος από όσα είδε στην Καλαμάτα και από ότι φαίνεται απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επισήμως από τη Μαύρη Θύελλα.

Η αξιολόγηση του ρόστερ από τον Περικλή Αμανατίδη θα οριστικοποιήσει και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν προχωρούν οι συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Εκτός από τους Μπαράλες, Βαλεριάνο και Σόουζα που έχουμε αναφέρει, στο κάδρο έχει μπει και το όνομά του Ντέιμπι Φλόρες, του 26χρονου πρώην χαφ του Παναιτωλικού που τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στην ουγγρική Φεχέρβαρ, ενώ δεν αποκλείεται ο Περικλής Αμανατίδης να φέρει μαζί του από την Καρδίτσα και έναν-δυο ποδοσφαιριστές τους οποίους πιστεύει.

Ο 52χρονος τεχνικός αναχώρησε το βράδυ της Τρίτης για την Θεσσαλονίκη απ’ όπου θα έχει πλέον επαφή με τους μελανόλευκους, για την επισημοποίηση αρχικά της συνεργασίας και στη συνέχεια την υλοποίηση του προγραμματισμού.

Καλαμάτα: Ο Αμανατίδης είδε γήπεδα, γραφεία και ενημερώθηκε από Μαυρέα
To Top