Μουσική

Η Καλαμάτα αγκάλιασε τον Μάριο

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ – Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΑΝ…

Ήταν μία μοναδική βραδιά ευαισθησίας και μουσικής πανδαισίας η χθεσινή που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, το οποίο τελικά αποδείχθηκε μικρό για να φιλοξενήσει την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του Μάριου Σαρέλλα. Οι πόρτες φράκαραν, οι διάδρομοι γέμισαν καρέκλες, οι όρθιοι γέμισαν όλα τα κενά της τεράστιας αίθουσας, ακόμα και το προαύλειο!
Ολοι ήταν εκεί για τον Μάριο: φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι που ήρθαν για να ενισχύσουν τον μεγάλο αγώνα του για να αποκτήσει φυσιολογική όραση.

Η αγάπη του κόσμου θα δώσει “φως” στον Μάριο

Ξεπέρασαν τα 800 άτομα αυτά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας” στην συναυλία που διοργάνωσε, για να συγκεντρωθούν χρήματα για να μεταβεί ο Μάριος στο Λονδίνο στις 10 Οκτωβρίου και να πραγματοποιήσει μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις στα μάτια του, λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στην όρασή του.
Το συγγενές γλαύκωμα που αντιμετωπίζει από τη στιγμή που γεννήθηκε, μπορεί να τον εμποδίζει στην όραση αλλά δεν τον εμποδίζει στο Μουσικό ταλέντο και στο μεγαλείο της ψυχής του, που μιλώντας στο ΜessiniaLive.gr τόνισε ότι “η μεγάλη αγάπη και η συγκινητική προσέλευση του κόσμου του δίνουν μεγάλη ψυχική υποστήριξη” και ευχήθηκε “ο κόσμος να είναι πάντα δίπλα σε παρόμοια περιστατικά για όλο τον κόσμο”!

Πολλοί ήταν αυτοί που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να βρεθούν χτες στο Μουσικό Σχολείο, αλλά κατάθεσαν χρήματα στον λογαριασμό της τράπεζας που υπάρχει για την ενίσχυση του Μάριου, και αυτό δεν είναι μια απλή φιλανθρωπία, είναι ένα μήνυμαότι η ευασιθησία, ο αλτουρισμός, η ελπίδα δεν χάθηκαν, παρά τα προβλήματα που όλοι έχουμε, η δίψα για βοήθεια αραμένει άσβεστη, κι ο Μάριος έγινε δέκτης αυτής της αγάπης!

Η μουσική ελιτ της πόλης ήταν εκεί για τον Μάριο!
Στη συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς εξαιρετικοί μουσικοί και καλλιτέχνες της πόλης μας: ο Αντώνης Κουφουδάκης η Μυρτώ Καμβυσίδη, η Μαρία Κρασοπούλου, ο Νίκος Παλαιολόγος, ο Γιώργος Κλάδης, η Μαρία Τσώνη, ο Ηλίας Κολλινιάτης,ο Δημήτρης Αθανασακόπουλος, η Φιλοθέη Μαστέα κι ο ίδιος φυσικά ο Μάριος Σαρέλλας.
Εξαιρετική ήταν η συμβολή και η φιλοξενία του Μουσικού Σχολείου με Διευθυντή του Γιάννη Σόλαρη και τον Διονύση Κοτταρίδη αλλά κι όλους τους καθηγητές να συνεισφέρουν τα μέγιστα.
Μόνο θετικά σχόλια για τον Χρήστο Συκά και την ομάδα του στην εταιρία “Ηχος κ’ Φώς” για την ευγενική του χορηγία στην ηχητική κάλυψη της συναυλίας!

To Top