ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Αερόστατο 490 τ.μ. για ρεκόρ Γκίνες!

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-ΓΙΓΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ! – ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 16:00

Ένα τεράστιο αερόστατο 490 τετραγωνικών μέτρων, που είναι το μεγαλύτερο που έχει κατασκευαστεί στην Καλαμάτα, ετοίμασε χτες βράδυ μια παρέα νέων στον χώρο των Βιολογικών προιόντων της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, για να το πετάξουν την Καθαρά Δευτέρα στην Ευαγγελίστρια, στη Λεΐκων!

Πρόπερσι η ίδια ομάδα κατασκεύασε ένα παρόμοιο 417 τετραγωνικών μέτρων κι εντυπωσίασε το πέταγμά του! Φέτος η ομάδα το μεγαλώνει κατα 73 τετραγωνικά και το πέταγμα μοιάζει ακατόρθωτο!

Η ομάδα του Δημήτρη Βασιλόπουλου συνεχίζει ένα έθιμο, το οποίο βρήκε από τις προηγούμενες γενιές και το επαυξάνει, προσθέτοντας επιπλέον μέτρα στο κατασκεύασμά τους, το οποίο χρειάζεται περισσότερες από 10 ώρες δουλειάς! Τα υλικά του είναι απλά: κόλλες ρολό, χαρτί, σύρμα, καλάμια και ένα μεγάλο στουπί και φυσικά φωτιά!
Μόλις αυτό ανέβει ψηλά, όλη η ομάδα το ακολουθεί και προσέχει μην προκαλέσει κάποια ζημιά ή το “κλέψουν” … αντίπαλες ομάδες!

Το MessiniaLive βρέθηκε στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και παρακολούθησε τη διαδικασία κατασκευής του αερόστατου που θα πετάξει την Καθ.Δευτέρα μετά τις 16:00 το απόγευμα.

Φυσικά έχουν ετοιμάσει και δεκάδες άλλα μικρότερα αερόστατα για παν ενδεχόμενο, αφού το τεράστιο αερόστατο για να πετάξει θέλει άπνοια! Αν δεν συμβεί αυτό την Καθαρά Δευτέρα το πέταγμα θα μετατεθεί για τις 25 Μαρτίου.

To Top