Αθλητισμός

Καλαμάτα: Ο Αχιλλέας Γκότσης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

Η στελέχωση της Μαύρης Θύελλας για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Super league 2 -και όχι μόνο- με ταλαντούχο τοπικό στοιχείο παίρνει σάρκα και οστά με τον Αχιλλέα Γκότση να γίνεται ο πρώτος από τη νέα γενιά των μελανόλευκων που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

Ο 20χρονος μέσος είναι από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν για τις ικανότητές τους τα τελευταία χρόνια δουλεύοντας με το Φραγκίσκο Κεράνη και από τους παίκτες που ξεχώρισε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος από την πρώτη μέρα παρουσίας του στην Καλαμάτα έχει επισημάνει την αναγκαιότητα της στοχεύσης στο ντόπιο στοιχείο και την ανάδειξη των ταλέντων που διαθέτει το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Ο Αχιλλέας Γκότσης είναι ο πρώτος που κινείται πως αυτή την κατεύθυνση και θα ακολουθήσουν και άλλοι, από τη νέα φουρνιά της Μαύρης Θύελλας καθώς 4-5 παιδιά θα βρεθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στο Καρπενήσι και κάποιοι από αυτούς θα υπογράψουν.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας για τον Γκότση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα,με το βλέμμα στο μέλλον, ενημερώνει ότι ο 20χρονος Αχιλλέας Γκότσης υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος χαφ και ήταν στέλεχος της Κ20 ομάδας της Μαύρης Θύελλας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια δημιουργική χρονιά στην ομάδα μας”

Καλαμάτα: Ο Αχιλλέας Γκότσης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο
To Top