Αθλητισμός

Καλαμάτα 80: Σφραγίζει την πρωτιά στην Παραλία με Αιγιαλέων (18:00)

Στην ολοκλήρωση του πρώτου στόχου, προκειμένου να προχωρήσει στους επόμενους, φτάνει την Τετάρτη (22/12) η Καλαμάτα 80 καθώς υποδέχεται τον ΑΟ Αιγιαλέων στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην pre league ανδρών.

Μετά τις δύο νίκες στο τάι μπρέικ επί των κορυφαίων συνδιεκδικητών της κορυφής στον όμιλο, Κέρκη Σάμου και ΑΕΚ, οι “λύκοι” αναμένεται σήμερα στο κλειστό της Παραλίας να φτάσουν σε μία πιο άνετη επικράτηση, έχοντας απέναντί τους την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Θέλουν επί της ουσίας δύο σετ για να πάρουν την πρωτιά στον όμιλο και να πάνε με τον αέρα της κορυφής στην επόμενη φάση όπου θα κριθούν τα εισιτήρια της ανόδου.

Υπό κανονικές συνθήκες θα μάθαιναν μάλιστα την Πέμπτη τις λεπτομέρειες για την Β’ φάση αλλά η κλήρωση αναβλήθηκε λόγω της ένστασης που έχει κατατεθεί απο τον Άθλο Ορεστιάδας στον 1ο όμιλο.

Η Καλαμάτα 80, ο Κέρκης Σάμου και η ΑΕΚ έχουν εξασφαλίσει την θέση τους από τον Α’ όμιλο στα πλέι οφ ανόδου. Αντίστοιχα, στον Β’ όμιλο ο Αριστοτέλης Σκύδρας και ο Πήγασος Πολίχνης πήραν το εισιτήριο για την Β’ φάση ανόδου και η τελευταία θέση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική ανάμεσα στον Άθλο Ορεστιάδας και τον Άρη.

Οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα δημιουργήσουν νέο όμιλο και θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία. Αντίστοιχα, το ίδιο θα συμβεί με τις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 4-6 από τον Α’ και τον Β’ όμιλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Pre League Ανδρών – Α’ όμιλος – 10η αγωνιστική

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Παραλίας 18.00: ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΟ Αιγιαλέων
Διαιτητές: Χανδρινός, Κανελλίδης, Γραμματεία: Τριγκιλίδα, Παρατηρητής: Τσουμελέας.

Στ. Καλαϊτζής 18.00: ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΕΚ
Διαιτητές: Φραγκάκης, Λιδωρικιώτη, Γραμματεία: Αντωνίου, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Βαθέως 18.00: ΑΣ Κέρκης Σάμου – ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές:Χρηστίδης, Καραδημητρίου, Γραμματεία: Βαρβάτε, Παρατηρητής: Χιώτης.

 

Καλαμάτα 80: Σφραγίζει την πρωτιά στην Παραλία με Αιγιαλέων (18:00)

Δημοφιλέστερα

To Top