Αθλητισμός

Καλαμάτα 80: Με Παναθηναϊκό, Μίλωνα, Σκύδρα το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”

Γεύση Α1 στο κλειστό της Παραλίας από από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στους αγώνες που γίνονται στη μνήμη του αείμνηστου καλαματιανού παράγοντα

 

Παραμένει και φέτος υψηλού επιπέδου το τουρνουά βόλεϊ “Γιάννης Μπουσούνης” που διοργανώνει η Καλαμάτα 80 στην μνήμη του αείμνηστου καλαματιανού παράγοντα.

Η διοργάνωση θα γίνει φέτος για 6η χρονιά από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, και την πρόσκληση των “λύκων” αποδέχθηκαν τρεις ομάδες από την ανώτερη κατηγορία, VolleyLeague Α1 ανδρών.

Οι Καλαματιανοί φίλαθλοι λοιπόν εκτός από την Καλαμάτα 80, για την οποία υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν τις ομάδες του ιστορικού Παναθηναϊκού, του Μίλωνα και του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Το φορμάτ διεξαγωγής του τουρνουά παραμένει ίδιο και το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί σε 3 αγωνιστικές ημέρες, με δύο αγώνες η καθεμία, ξεκινώντας από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και τελειώνοντας με τις απονομές την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά:
•Παρασκευή 30/9
17.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 - ΑΟΝΣ Μίλων
20.00 Παναθηναϊκός ΑΟ - Αριστοτέλης
•Σάββατο 1/10
16.00 ΑΟΝΣ Μίλων - Αριστοτέλης
18.50 Τελετή Έναρξης - Βραβεύσεις
19.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 - Παναθηναϊκός ΑΟ
•Κυριακή 2/10
14.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 - Αριστοτέλης
17.00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟΝΣ Μίλων
Απονομές

Η είσοδος στους αγώνες του τουρνουά θα γίνεται με την αγορά εισιτηρίου ημέρας η με την επίδειξη της κάρτας ελευθέρας εισόδου που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία.

"Για ακόμα μια χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς και τους χορηγούς μας που μας παρέχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μια τέτοια εκδήλωση στην πόλη μας. Όπως κάθε χρόνο αναμένουμε θέαμα υψηλού επιπέδου, αντάξιο με το όραμα του τιμώμενου προσώπου για το άθλημα της πετοσφαίρισης στην πόλη της Καλαμάτας", καταλήγει η ανακοίνωση των "λύκων".

Καλαμάτα 80: Με Παναθηναϊκό, Μίλωνα, Σκύδρα το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”
To Top