Αθλητισμός

Καλαμάτα 80: “Όπου κι αν αγωνιστούμε, κοιτάζουμε ψηλά”, λέει ο Χατζηαντωνίου – Στην αναμονή οι “Λύκοι” για την αναδιάρθρωση

Οι “λύκοι” παρουσίασαν το νέο προπονητή της ομάδας βόλεϊ που δήλωσε ενθουσιασμένος και έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του

Ο Άκης Χατζηαντωνίου αναλαμβάνει τα ηνία της Καλαμάτα 80 για τη νέα σεζόν, διαδεχόμενος τον Παναγιώτη Ντάκουρη. Παρότι η ομάδα έχασε την μάχη της παραμονής στην Volley League, υπάρχει το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων από 10 σε 12 (έχει αποφασιστεί θετικά από το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.), αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια. Η οριστική απάντηση αναμένεται σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Ο πρώην διεθνής αθλητής παρουσιάστηκε από τους “λύκους” το απόγευμα της Τετάρτης.

“Πρόκειται για μια εμβληματική μορφή του ελληνικού βόλεϊ, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής”, ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Βλάσσης κατά την παρουσίαση του Χατζηαντωνίου. “Έχει αποδείξει στις ομάδες που δούλεψε ότι έκαναν ένα βήμα παραπάνω”, συμπλήρωσε. Αναφορικά με την αναμονή για την αναδιάρθρωση, ο κ. Βλάσσης τόνισε: Στόχος της Καλαμάτα 80 είναι να αγωνίζεται το 2025 στη Volley League είτε τον Ιανουάριο είτε τον Οκτώβριο”.

Ο Άκης Χατζηαντωνίου εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την νέα πρόκληση, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την πρόοδο της ομάδας.

“Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Καλαμάτα 80 για το ενδιαφέρον και την πρόταση. Είναι τιμητικά τα λόγια του προέδρου, αλλά το κυρίαρχο είναι το αποτέλεσμα και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Θα κάνω αυτό που ξέρω στο 100%. Όπου κι αν βρισκόμαστε, σε όποια κατηγορία, εμείς κοιτάμε ψηλά”, τόνισε ο Χατζηαντωνίου, ο οποίος έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα τόσο ως προπονητής όσο και ως αθλητής, όντας ένας από τους ρέκορντμαν συμμετοχών με 401 εμφανίσεις στην Εθνική ομάδα ανδρών.

 

To Top