Αθλητισμός

Καλαμάτα 80: Γιορτές με την γαλανόλευκη Ξεροβάσιλας, Αραπάκης

Η Καλαμάτα 80 συνεχίζει να τροφοδοτεί τις Εθνικές ομάδες βόλεϊ όλων των βαθμίδων και δυο μέλη της ετοιμάζονται να κάνουν γιορτές με την γαλανόλευκη. Πρόκειται για τον Στέφανο Ξεροβάσιλα και τον Μηνά Αραπάκη που θα λάβουν μέρος σε καμπ της Εθνικής παίδων και παμπαίδων, αντίστοιχα.

Ο Ξεροβάσιλας δέχτηκε πρόσκληση για προετοιμασία στο Μουζάκι που θα πραγματοποιήσουν τη περίοδο της διακοπής για τις γιορτές οι αθλητές της Εθνικής Παίδων, η οποία θα ξεκινήσει την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023.

Το τριήμερο 4-6 Ιανουαρίου η Εθνική Παίδων θα φιλοξενήσει στο Μουζάκι την αντίστοιχη εθνική ομάδα της Ουγγαρίας για τρία φιλικά παιχνίδια.

Ο Μηνάς Αραπάκης απο την πλευρά του, βρίσκεται μεταξύ των επιλογών της Εθνικής παμπαίδων η οποία θα ξεκινήσει στις 2 Ιανουαρίου 2023 στη Νεμέα την προετοιμασία της, ενόψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αγοριών Κ17 που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία από 17 έως 23 Ιανουαρίου.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα παραμείνει στη Νεμέα μέχρι τις 14 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Σόφια, όπου πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων θα δώσει δύο φιλικά με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας.

Η Εθνική παμπαίδων βρίσκεται στον Β’ όμιλο με αντιπάλους τη Σερβία, την Αγγλία και τη Τουρκία. Στον Α’ όμιλο βρίσκεται η Βουλγαρία, η Φινλανδία και η Ρουμανία.

Καλαμάτα 80: Γιορτές με την γαλανόλευκη Ξεροβάσιλας, Αραπάκης
To Top