Αθλητισμός

Καλαμάτα ’80: Ανανέωσε ο κάπτεν και σημαία των “λύκων” Βαγγέλης Ντάκουρης

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον τεχνικό Παναγιώτη Ντάκουρη και τον βοηθό του Στέφανο Mάνα, η η Καλαμάτα80 ξεκίνησε την υλοποίηση του σχεδιασμού για το έμψυχο δυναμικό.

Ο πρώτος που ανανεώνει από το περσινό ρόστερ είναι ο κάπτεν Βαγγέλης Ντάκουρης, ο οποίος αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας τα τελευταία χρόνια, με την Καλαμάτα 80 να τον χαρακτηρίζει “σημαία” του τμήματος.

Η ανακοίνωση των “λύκων” αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η σημαία στον ιστό της! Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του αρχηγού της ανδρικής μας ομάδας Βαγγέλη Ντάκουρη για τη σεζόν 2020-21!! 

Ο @vdakouris είναι γεννημένος το 1992 στην Καλαμάτα,  αγωνίζεται με μεγάλη άνεση τη θέση του ακραίου και του λίμπερο και έχει ύψος 1.88. ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα του βόλεϊ στη ΓΕ Μεσσηνίας, πήρε μαθητής μεταγραφή στην ομάδα μας και έχει αγωνιστεί ακόμα στο ΣΠΑ Καρδίτσας πριν επιστρέψει οριστικά στην ομάδα μας το 2014. 

Διακρίνεται ιδιαιτέρως για το πάθος με το οποίο αγωνίζεται για την ομάδα της πόλης μας!! Ευχόμαστε μία αγωνιστική σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες!”

 

Καλαμάτα ’80: Ανανέωσε ο κάπτεν και σημαία των “λύκων” Βαγγέλης Ντάκουρης
To Top