Αθλητισμός

Η Καλαμάτα 7η στην Ελλάδα σε εισιτήρια!

Η δυναμική του κόσμου της Καλαμάτας και η παρουσία του στο γήπεδο αποτυπώνεται και με την γλώσσα των αριθμών.

Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Παπαδημητρίου στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου τεχνικού Σάκη Θεοδοσιάδη, η Καλαμάτα είναι η 7η ομάδα πανελλαδικά σε αριθμό εισιτηρίων πίσω από τις έξι κορυφαίες ομάδες της Superleague!

Το στοιχείο είναι από μόνο του εξαιρετικά εντυπωσιακό καθώς μιλάμε για μία ομάδα της τρίτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και καταδεικνύει το μέγεθος του συλλόγου και την δύναμη του κόσμου του.

Τα εισιτήρια με Ασπρόπυργο

Στο μεταξύ, ξεκίνησε από την ΠΑΕ Καλαμάτα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ασπρόπυργο, που θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι την Κυριακή στις 3:00 μ.μ. στο δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Η σχετική ανακοίνωση:

“Ξεκινάει σήμερα (21/11/2019) από τα γραφεία μας, ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 14, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής 24/11 με τον Ασπρόπυργο στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Οι τιμες είναι

– ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΜΑ Α, Β κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Α,Β, Ζ κ Η 10€
– ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΤΑ VIP 1 , VIP 2 κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Γ Κ Ε 15€
– ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Η ΑΝΕΡΓΩΝ 5 €
– ΘΥΡΑ 2. VVIP 30€
– ΘΥΡΑ 3 ΜΑΘΗΤΙΚΟ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΓΩΝ. 5 €

Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι 10:00-18:00 καθημερινά και το Σάββατο 10:00-15:00. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Σας υπενθυμίζουμε ότι η προπώληση γίνεται και από την Ticketmaster.”

Η Καλαμάτα 7η στην Ελλάδα σε εισιτήρια!
To Top