Αθλητισμός

Η Καλαμάτα 0- 0 στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Δείχοντας καλό προσωπο η Καλαμάτα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό που έγινε στην Ριζούπολη και ήταν το τελευταίο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Οι μελανόλευκοι έκαναν καλή εμφάνιση σε αντίθεση με την ελαφρά ταξιαρχία που προβλημάτισε ενώ και οι δυο ομάδες είχαν απο ένα δοκάρι.

Η Μαύρη Θύελλα κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι σ’ ένα συγκρότημα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και μάλιστα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Το γεγονός πως ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που μέχρι τώρα δεν είχαν παίξει σε πολλές αναμετρήσεις, έπαιξε έως ένα σημείο τον ρόλο του αλλά γενικότερα οι μελανόλευκοι έδειξαν περισσότερη διάθεση και πάθος φανερώντας καλά στοιχεία εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων σε Κύπελλο Ελλάδας και Football League.

Ο Απόλλωνας ήταν κακός στο α’ ημίχρονο και μάλιστα απειλήθηκε σοβαρά και με γκολ από τους φιλοξενούμενους, που σε αυτό το διάστημα ήταν καλύτεροι, με κεφαλιά του Τσιβελεκίδη, η οποία σταμάτησε στο δοκάρι στο 26’.

Στο δεύτερο μισό του φιλικού, τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα, αλλά το κυρίαρχο στοιχείο ήταν τα πάρα πολλά λάθη

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», πάντως, πίεσε στα τελευταία λεπτά χάνοντας κάποιες ευκαιρίες μετά την είσοδο του Βάρκα, ενώ «ισοφάρισε» τα δοκάρια της Καλαμάτας σε κεφαλιά του Φαβέα στο 90’.

Από τον Απόλλωνα περισσότερο προσπάθησαν οι Αγρόδημος, Καραγκούνης και Βάρκας, ενώ από την Καλαμάτα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε πως είναι μικρότερης κατηγορίας καλύτεροι ήταν οι Τζόκιτς, Βουκμίροβιτς και Ιντζίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Γκίνο (75’ Λάμπη), Βιτλής, Λαρέα, Βαφέας, Αγρόδημος, Παρτάλης (62’ Ρώσση), Καραγκούνης (62’ Κραγιόπουλος), Γιαννιτσάνης, Ιριτιέρ (75’ Χειρίτραντας), Βουό (62’ Βάρκας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Πάντος, Τσουβαλτσίδης (71’ Γκελκερία), Γαλούπης (62’ Καζβιρόπουλος), Ιντζίδης (80’ Τσαταλπασίδης), Τσιβελεκίδης (55’ Μάκος), Ζαχαρόπουλος (29’ λ.τρ. Μπάμπης, 77’ Ακριστινέι), Τζόκιτς (62’ Δήμος), Στεργίδης (54’ Οσμάναγκιτς), Κουϊρουκίδης (67’ Κωνσταντινόπουλος), Βουκμίροβιτς (67’ Σάμσον), Αλεξόπουλος (70’ Γεωργόπουλος).

 

Η Καλαμάτα 0- 0 στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης
To Top