ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και οι Τρίτεκνοι Μεσσηνίας συμμετείχαν στην έκθεση – Στα σύνορα ο Κορομηλάς!

Και ο Σύλλογος Τριών τέκνων Μεσσηνίας συμμετείχε στην 7η Έκθεση Άρτος – Οίνος – Έλαιον στο Δημοτικό πάρκο του ΟΣΕ και συναντήσαμε τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Κορομηλά, ο οποίος μας ενημέρωσε για την καθιερωμένη μεγάλη εκδήλωση βράβευσης των μαθητών τρίτεκνων οικογενειών που θα γίνει τον Σεπτέμβριο αλλά και για ένα προσωπικό του θέμα λόγω της μετάθεσής του σε επιχειρησιακή Μονάδα του Βορείου Έβρου.

Μετατίθεται στην μονάδα 3ης Μηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι» που ανήκουν ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετόδης και ο λοχίας Δημήτριος Κούκλατζης που έχουν συλληφθεί από τους Τούρκους.

Φυσικά και τις ανάγκες του Ελληνικού Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων τις γνωρίζει καλύτερα η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία, αλλά να μετατίθεται 1.050 χιλιόμετρα μακριά, ένας τρίτεκνος Αξιωματικός – με τα παιδιά του να βρίσκονται σε φάση κρίσιμων εξετάσεων – πρόεδρος ενός δραστήριου και μεγάλου Συλλόγου, γεννά πολλά ερωτήματα για την σκοπιμότητα της διαταγής αυτής.
Όπως και να έχει, ο χρόνος περνά γρήγορα κι ο Χρήστος Κορομηλάς θα επανέλθει στα καθήκοντα και στις δραστηριότητές του δριμύτερος!

To Top