Αθλητισμός

Και γυναικεία ομάδα διαθέτει η Ακαδημία ποδοσφαίρου Πατίστα!

25 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πατίστα κατάφερε φέτος και οργανώθηκε και στον τομέα του γυναικείου ποδοσφαίρου και μάλιστα δημιούργησε γυναικεία ομάδα που συμμετέχει στο εθνικό πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στον 4ο όµιλο της Γ’ κατηγορίας γυναικών.

Το Messinialive βρέθηκε σε μια από τις βραδινές προπονήσεις των κοριτσιών και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, προπονητή ποδοσφαίρου Νίκο Κακαλέτρη αλλά και με αρκετές αθλήτριες. Αφετηρία της σκέψης για να δημιουργηθεί η ομάδα, ήταν όταν πριν από δυο χρόνια ο σύλλογος φιλοξένησε την Εθνική ομάδα του Βελγίου. Μας είπαν πως και γιατί ασχολήθηκαν με το γυναικείο ποδόσφαιρο και κάνουν και κάλεσμα και σε άλλα κορίτσια της ηλικίας τους να ασχοληθούν με αυτό! Η ομάδα προπονείται 4 φορές την εβδομάδα, 20:30 – 22:00 στο γήπεδο της Δυτικής παραλίας. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: Τηλ.6946464909 & 6948558592.

Η ομάδα του Πατίστα θα έχει αντιπάλους στο πρωτάθλημα τις ομάδες: ΑΕ Καλαβρύτων, Λύκοι Αιγιαλείας (Αχαία), Ακαδηµία ∆όξα 98 (Ζάκυνθος), Άρης Τρίπολης (Αρκαδία), Τροιζηνιακός Γαλατά (Αργολίδα).

To Top