ΕΥ ΖΗΝ

Kαι επίσημα ξεκίνησε το Καλαματιανό Καρναβάλι-Το λάβαρο παραδόθηκε στον δήμαρχο!

Μέσα σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού και διασκέδασης παραδόθηκε το λάβαρο στον δήμαρχο Καλαμάτας από τα μέλη των πληρωμάτων


Φορώντας τις στολές τους τα μέλη των πληρωμάτων του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, συγκεντρώθηκαν στις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής στην Κεντρική πλατεία της πόλης και υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας παρέδωσαν στο Δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, το καρναβαλικό λάβαρο σηματοδοτώντας την έναρξη του φετινού Καρναβαλιού.

“Χαιρετούμε τους εκπροσώπους της πιο χαρούμενης πόλης της Ελλάδας”, δήλωσε ο Παναγιώτης Νίκας κατά την υποδοχή των πληρωμάτων του Καλαματιανού Καρναβαλιού στο Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, όπου και του παραδόθηκε “το λάβαρο του Καρναβαλικού Αγώνα”.
“Σε εσάς οφείλεται ο κόσμος που θα έρθει στην Καλαμάτα, χιλιάδες φιλοξενούμενοι”, δήλωσε ο δήμαρχος, αναφερόμενος στους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να έχει η πόλη της Καλαμάτας κατά την περίοδο της Αποκριάς.

Το λάβαρο κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του ιστορικού δημαρχείου και στη συνέχεια ο Παναγιώτης Νίκας απευθύνθηκε στο πολύχρωμο πλήθος των καρναβαλιστών, δίνοντας τις ευχές του: “Ζήτω το Καλαματιανό Καρναβάλι! Να ζήσει και να ξεπεράσει τα 100 χρόνια!”

To Top