Μεσσηνιακή Κουζίνα

Και η Ελένη Ψυχούλη τον Απρίλιο στην Καλαμάτα για το 2o Messinia Forum

Η Ελένη Ψυχούλη θα βρίσκεται στις 2ήμερες δράσεις του MESSINIA FORUM 2

Η Ελένη Ψυχούλη είναι παρουσιάστρια, συγγραφέας και δημοσιογράφος και εξειδικεύεται στη γαστρονομία, καθώς έχει τεράστια εμπειρία στο χώρο της μαγειρικής. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό καθώς συμμετείχε σε διάφορες εκπομπές, ενώ η εκπομπή της “Σεφ στον αέρα” κατάφερε να μπει για τα καλά στις καρδιές των τηλεθεατών. Αποτελεί παράδειγμα ανθρώπου που έχει προσπαθήσει σκληρά και έχει εξειδικευτεί πλήρως στη γαστρονομία.
Η Ελένη Ψυχούλη αφότου τελείωσε το σχολείο έκανες σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συγκεκριμένα σπούδασε γαλλική φιλολογία. Έπειτα σπούδασε σκηνοθεσία, ενώ η αγάπη της για την μουσική την έκανε να κάνει μαθήματα και κλασικού πιάνου. Μερικές από τις εφημερίδες που εργάστηκε είναι οι: “Καθημερινή”, “Πρώτο Θέμα” κι άλλα, καθώς επίσης και περιοδικά. Επιπλέον η Ελένη Ψυχούλη εργάστηκε και ως συντάκτρια, με εξειδίκευση στα γαστρονομικά θέματα και σε στήλες σχετικές με εστιατόρια.
Παράλληλα η Ελένη Ψυχούλη ξεκίνησε να κυκλοφορεί και τα δικά της βιβλία με θέμα την μαγειρική, ενώ ασχολήθηκε και με την τηλεόραση παρουσιάζοντας διάφορες εκπομπές.

Και η Ελένη Ψυχούλη τον Απρίλιο στην Καλαμάτα για το 2o Messinia Forum

Δημοφιλέστερα

To Top