ΜΕSSINIA LIVE

Το αδιαχώρητο σήμερα στις παραλίες της Μεσσηνίας

ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΠΟΛΗ…ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!

Με τον καύσωνα να συνεχίζεται για 4η ημέρα και να “χτυπάει” 40άρια ο κόσμος της Καλαμάτας άδειασε την πόλη και γέμισε τις παραλίες της.
Το κέντρο της Καλαμάτας θυμίζει έρημη πόλη, καθώς λίγοι είναι αυτοί που κυκλοφορούν, ενώ αντιθέτως ο κόσμος κατέκλυσε τις παραλίες.
Από το πρωί παρατηρείται το αδιαχώρητο καθ’ όλο το μήκος της παραλιακής της Ναβαρίνου, με χιλιάδες κόσμου να δροσίζονται στη θάλασσα απολαμβάνοντας το μπάνιο τους.
Το αδιαχώρητο όμως και στους δρόμους πρόσβασης στη Ναβαρίνου, αλλά και στην έξοδο της πόλης προς Βέργα και Αλμυρό. Για άλλη μια Κυριακή παρατηρήθηκε μποτιλιάρισμα στον κόμβο στο ξενοδοχείο “Φωτεινή” με ουρές αυτοκινήτων.

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!

Είναι τόσοι πολλοί οι επισκέπτες στην πόλη μας που πολύς κόσμος επέλεξε για μπάνιο και τη Δυτική Παραλία.
image

Το αδιαχώρητο και στην Παραλία του Κορδία, αλλά ακόμα και κάτω απο την Πίστα Κάρτ- όπου ολοκληρώνονται σήμερα με μεγάλη επιτυχία αγώνες κάρτ- είδαμε πολύ κόσμο να απολαμβάνει τη θάλασσα.
Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Δυτική Παραλία γεμάτη κόσμο, πράγμα που είναι ενδεικτικό των χιλιάδων επισκεπτών που έχει σήμερα η Καλαμάτα, αλλά και του καύσωνα που έβγαλε στην κυριολεξία όλους, μικρούς και μεγάλους στις παραλίες, προς αναζήτηση λίγης δροσιάς!

image
image

image

image

Το αδιαχώρητο σήμερα στις παραλίες της Μεσσηνίας
To Top