Χορός

“Just Dance” Καλαμάτας: Στηρίξτε μας για να συμμετάσχουμε στο “World Of Dance Championship Week” στην Αμερική

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10.000 ΕΥΡΩ - ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 

Ο σύλλογος χορού "Just Dance" που δραστηριοποιείται εδώ και  15 χρόνια στην Καλαμάτα κατάφερε να προκριθεί και να εκπροωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό “World Of Dance Championship Week” που θα γίνει τον Αύγουστο (11-14.8.2023) στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.  Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και πιο prestigious διαγωνισμό χορού σε όλο τον κόσμο, με έδρα στις ΗΠΑ και με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως.

Η επιτυχία είναι σαφώς μεγάλη, όμως οι υπεύθυνοι του συλλόγου αναφέρουν πως: «Δυστυχώς οι προσπάθειες εκ μέρους μας, για υποστήριξη από επίσημους φορείς, απέβησαν άκαρπες, με εξαίρεση το Δήμο Καλαμάτας ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα συνδράμει. Αντιθέτως ο απλός κόσμος, με καταθέσεις μικροποσών στο λογαριασμό gogetfundme, μέσω της αγοράς λαχνών, σε κουμπαράδες που έχουν στηθεί στο σύλλογο χορού αλλά και σε κάποιες επιχειρήσεις της πόλης, βοήθησαν να συγκεντρωθεί περίπου το μισό του στόχου μας, δηλαδή 10.000 ευρώ. Παρόλα αυτά, το ταξίδι πλησιάζει και υπολείπονται ακόμα περίπου 10.000 ευρώ για την κάλυψη του κόστους των εισιτηρίων και της διαμονής της αποστολής» υπογραμμίζεται.

Ο σύλλογος χορού "Just Dance" το τελευταίο διάστημα με επικεφαλής τον δάσκαλο Δημήτρη Αναστασόπουλο δίνει καθημερινά μεγάλο αγώνα για να συγκεντρωθεί το ποσό για να καταφέρουν όλα τα μέλη να βρεθούν στην Αμερική. Όποιος επιθυμεί να συνδράμει μπορεί να το κάνει, Πατώντας εδώ, όπου θα μεταβείτε στο σύνδεσμο προς τον λογαριασμό gogetfunding που δημιουργήθηκε από το σύλλογο για να υποστηριχθεί ο σκοπός αυτός.

To Top