Αθλητισμός

Ιστιοπλοΐα: Το τμήμα ΑμεΑ του ΝΟΚ άνοιξε πανιά στο 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα

ΝΟ Καλαμάτας: Επιτυχημένη Διεξαγωγή του 2ου Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας για Άτομα με Κινητικά Προβλήματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα με σύνθημα «Βρες και εσύ το δικό σου κύμα – Χάρισε ζωή – Γίνε δότης μυελού των οστών», που συνδιοργανώθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας και τη Περιφέρεια Πελοποννήσου στην μνήμη της 1ης Εφόρου Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Στεφανίας – Δέσποινας Αδαμοπούλου».

Ο αγώνας ήταν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να ολοκληρωθούν 4 ιστιοδρομίες στους αγώνες Hansa 303 με μονό πλήρωμα και Hansa 303 με διπλό πλήρωμα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων έγινε και ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών και αρκετοί συμπολίτες μας εγγράφηκαν στη παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών.

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Hansa 303 μονό πλήρωμα

Ονοματεπώνυμο αθλητή Σωματείο Θέση
Χαλούλος Εμμανούηλ Ν.Ο. Καλαμάτας 1ος
Καράμπελας Γιώτης Ι.Ο. Πατρών 2ος
Τρίψα Στυλιανή Ι.Ο. Πατρών
Μάρτης Κωνσταντίνος Ι.Ο. Πατρών 4ος
Σταύρου Ιωάννης Ν.Ο. Μεσολογγίου 5ος
Στεφανούρης Αντώνιος Ν.Ο. Καλαμάτας 6ος
Παναγόπουλος Παναγιώτης Ν.Ο. Καλαμάτας 7ος

Hansa 303 διπλό πλήρωμα

Ονοματεπώνυμο αθλητών Σωματείο Θέση
Χαλούλος Εμμανουήλ – Χαραλαμπόπουλος Γιάννης Ν.Ο. Καλαμάτας 1οι
Τρίψα Στυλιανή – Καράμπελας Γιώτης Ι.Ο. Πατρών 2οι
Στεφανούρης Αντώνιος – Καραχάλιος Φώτιος Ν.Ο. Καλαμάτας 3οι
Σταύρου Ιωάννης – Μαραγκός Μιχαήλ Ν.Ο. Μεσολογγίου – Ι.Ο. Πατρών 4οι
Μάρτης Κωνσταντίνος – Γεωργόπουλος Θεόδωρος Ι.Ο. Πατρών 5οι
Παναγόπουλος Παναγιώτης – Παπαδέα Γεωργία Ν.Ο. Καλαμάτας 6οι

Το πρόγραμμα ιστιοπλοΐας για ΑΜΕΑ στηρίζεται στη πρωτοβουλία της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) και του Ιδρύματος La Fondazione Terzo Pilastro Internazionale.

“Το όραμα των στελεχών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι να αφήσει ηχηρό μήνυμα, πως «Ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους» ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, κοινωνικής τάξης και οικονομικής κατάστασης, χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την στήριξή τους: Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια, Μοτοδυναμική, Επιμελητήριο Μεσσηνίας, Ελαιοτριβείο Ηλιάδη και Χειροποίητο Κόσμημα Boulgaris”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΝΟ Καλαμάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

ΝΟΚ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ “Στεφανία – Δέσποινα Αδαμοπούλου”

To Top