Αθλητισμός

IRONMAN® 70.3® Greece: 14 Απριλίου στo Costa Navarino

ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΕΙ

Την Κυριακή 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino στην περιοχή της Μεσσηνίας (Costa Navarino).

Περισσότεροι από 1500 αθλητές θα κολυμπήσουν 1,9 χλμ., θα ποδηλατήσουν 90 χλμ. και θα τρέξουν 21,1 χλμ.

Οι διαδρομές θα περάσουν μέσα από χωριά της περιοχής (Γαργαλιάνοι, Ίκλαινα, Κρεμμύδια, Ρωμανός, Σουλινάρι, Κορυφάσι, Γιάλοβα & Πετροχώρι) αναδεικνύοντας την ομορφιά της Πελοποννήσου αλλά και την φιλοξενία των κατοίκων της.

Η βοήθεια του κόσμου θα είναι ουσιαστική, καθώς ο αγώνας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την ενέργεια και την διάθεση των εθελοντών που θα στελεχώσουν την διοργάνωση.
Σταθμοί τροφοδοσίας, διαφύλαξη ομαλής κυκλοφορίας στους δρόμους, παράδοση μεταλλίων στους τερματίσαντες, υποδοχή & υπηρεσίες υποστήριξης αθλητών είναι μερικές από τις θέσεις τις οποίες καλείστε να γεμίσετε με το κέφι και το χαμόγελο σας.

Η διεξαγωγή ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι αδύνατη χωρίς την βοήθεια της κοινότητας της Μεσσηνίας, γι’ αυτό και σας καλούμε να γίνετε και εσείς μέρος της προσπάθειας μας.
Βοηθήστε να δείξουμε στους πάνω από 4500 επισκέπτες, που θα έρθουν από περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου, την ομορφιά της περιοχής και την ζεστασιά των Ελλήνων.

 

Όλοι οι εθελοντές του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino θα λάβουν ένα σακίδιο με 2 t-shirts & 1 καπέλο με το λογότυπο του αγώνα, τα οποία οι διοργανωτές ευελπιστούν να φοράτε με περηφάνεια και μετά το πέρας της εκδήλωσης, ένα εγχειρίδιο του αγώνα με χρήσιμες πληροφορίες και πολλά διαφημιστικά προϊόντα.
Η οργάνωση θα παρέχει ελαφρύ γεύμα με αναψυκτικά για όλες τις ημέρες για τις οποίες θα είστε εθελοντές καθώς και ελεύθερη είσοδο στο Party Κλεισίματος, το οποίο θα έχει φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική.

Οι εθελοντές του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2019 θα έχετε δικαίωμα πρώτης επιλογής για το 2020, καθώς και επίσημο πιστοποιητικό συμμετοχής.
Όσοι το επιθυμείτε θα λάβετε συστατική επιστολή με το παγκόσμιο αναγνωρίσιμο λογότυπο του IRONMAN για να συνοδέψετε το βιογραφικό σας.
Στην Καλαμάτα, το επίσημο σημείο ενημέρωσης για τη διοργάνωση, είναι ο πολυχώρος “House by Phaos” επί της οδού Σφακτηρίας 18 και το τηλ 2721094000.
Συμμετοχές μπορείτε να δηλώνετε στο παρακάτω Link

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

https://vmodcui.active.com/responsive/eventGroups/1285802/jobs?fbclid=IwAR3lgZO-Q2PlBx6QKpf9q87nBX6qUg_dKUGJimPXPTHPo9t2z9zihH-5LG8

INFO
http://eu.ironman.com/triathlon/events/emea/ironman-70.3/costa-navarino/athletes/faqs.aspx#axzz5ZVEplxQ1

IRONMAN® 70.3® Greece: 14 Απριλίου στo Costa Navarino
To Top