Εικαστικά

“Ήρωες από Μέταλλο”: Εγκαινιάζεται την Κυριακή η έκθεση του Νίκου Φλώρου

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΩΝ “ΒΙΚΤΩΡΙΑ Γ.ΚΑΡΕΛΙΑ”: ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Ή ΝΟΣΗΣΗΣ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID TEST Η ΕΙΣΟΔΟΣ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, βάσει της Κ.Υ.Α. Δ1α/ΓΠ.οικ.55400 (Φ.Ε.Κ. 4206/Β/12-9-2021), από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 η πρόσβαση στους χώρους των μουσείων θα επιτρέπεται μόνον κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης α)πιστοποιητικού εμβολιασμού, β)πιστοποιητικού νόσησης, το οποίο εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν ή γ) αρνητικού αποτελέσματος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού (rapid test), η οποία διενεργείται εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν από την είσοδο στο χώρο.

Για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας των επισκεπτών, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης, διαβατηρίου ή άλλου αποδεικτικού ταυτότητας. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται στους υπαλλήλους ή τους εκπροσώπους του μουσείου είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του επισκέπτη και σαρώνονται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής Covid Free GR. Eναλλακτικά, εφόσον οι επισκέπτες είναι αλλοδαποί προερχόμενοι από τρίτες χώρες (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πιστοποιητικά ελέγχονται σε έγχαρτη μορφή.

Τα παραπάνω μέτρα θα ισχύσουν και κατά τα εγκαίνια της επετειακής εικαστικής έκθεσης του Νίκου Φλώρου «Ήρωες από Μέταλλο», τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο χώρο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια».

 

Διαβάστε και αυτό:

“Ήρωες από μέταλλο”: Στον χώρο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια»

“Ήρωες από Μέταλλο”: Εγκαινιάζεται την Κυριακή η έκθεση του Νίκου Φλώρου
To Top