Αθλητισμός

Ηρόδοτος: Με ελλιπή προετοιμασία στην Καλαμάτα

Από τις 19 Δεκεμβρίου έχει να αγωνιστεί ο Ηρόδοτος και στις τάξεις της ομάδας επικρατεί προβληματισμός για το πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα, μετά τις αναβολές που είχαν τα προηγούμενα παιχνίδια τους. H ομάδα έχει κάνει ουσιαστικά δυο προπονήσεις μετα την καραντίνα με τον Γιάννη Τάτση να έχει στην διάθεσή του 15 όλους κι όλους ποδοσφαιριστες.

Η ομάδα της Κρήτης θα παραταχθεί στη Μεσσήνη χωρίς τον Γιώργο Δήμιζα ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό και έμεινε εκτός.

Η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

Για Καλαμάτα ταξιδεύει ο Ηρόδοτος.

O Γιώργος Δήμιζας είναι εκτός καθώς διαγνώστηκε με κορονοϊό μετά το νέο διαγνωστικό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθησαν οι ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά τον Χατζησάββα, ναι μεν μετέχει στην αποστολή όμως θα κριθεί τελευταία στιγμή αν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γιάννη Τάτση.

Πιο συγκεκριμένα οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σήμερα για δεύτερη φορά μετά την καραντίνα και αναχώρησαν με προορισμό την Καλαμάτα για το αυριανό παιχνίδι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Bettson Super League 2.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ζήτησαν αναβολή καθώς πραγματοποιήθηκαν μόλις δύο προπονήσεις μετά την καραντίνα και υπάρχει έντονη ανησυχία για τυχόν απώλειες λόγω τραυματισμών.

Πάντως, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι προσπάθειες της διοίκησης έτσι ώστε να υπάρχουν νέα στελέχη στην ομάδα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το οποίο έχει οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο.

Ηρόδοτος: Με ελλιπή προετοιμασία στην Καλαμάτα
To Top