Αθλητισμός

Ο Ηρακλής Τσίκινης τηλεκριτικός διαιτησίας στην “Σούπερ Μπάλα” του MEGA!

Ο Μεσσήνιος πρώην διεθνής διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης θα είναι ο τηλεκριτικός διαιτησίας στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα» που θα προβάλλεται στο MEGA.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής, ενώ στο πάνελ, θα σχολιάζουν την επικαιρότητα οι Μένιος Σακελλαρόπουλος, Κώστας Νικολακόπουλος, Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Οικονομίδης (πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Άρη)!

Ο Ηρακλής Τσίκινης θα σχολιάζει τις φάσεις και την χρήση του VAR με στόχο την σωστή ενημέρωση των τηλεθεατών. Άλλωστε αρκετές φορές ο Μεσσήνιος ρέφερι έχει καταθέσει έγκυρα τις απόψεις του για αμφισβητούμενες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος με ποστάρισμα στην προσωπική του σελίδα: “Και Επίσημα..Η Τηλεκριτική Διαιτησίας για μένα Σκοπό έχει την Ανάλυση μιας φάσης βάσει των κανονισμών που διέπουν το Ποδοσφαιρο Ενημερωνοντας το κοινό χωρίς καμία διάθεση κακής κριτικής προς τους Διαιτητές σεβόμενος τη κρίσης τους .Η τεχνολογία αλλά και η τεχνογνωσία στο ποδόσφαιρο είναι πια απαραίτητη – VAR – οπότε η Σωστή χρήση αυτών των μέσων μαζί με τη δική μας άποψη μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη εφαρμογή όλων των μέτρων προς την βελτίωση του Ποδοσφαίρου και της Διαιτησίας”.

Ο Ηρακλής Τσίκινης τηλεκριτικός διαιτησίας στην “Σούπερ Μπάλα” του MEGA!
To Top