Αθλητισμός

Ιπποδρομίες στο Πλατύ τη Δευτέρα 23 Απριλίου

LIVESTREAMING MEΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MESSINIALIVE

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστασία Μπελογιάννη και Γιώργος Φάββας.

Στις 23 Απριλίου, μνήμη του Αγίου Γεωργίου, θα πραγματοποιηθούν στο Πλατύ οι καθιερωμένοι ιππικοί αγώνες, αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας

Θα λάβουν μέρος 9 καθαρόαιμοι και 4 ντόπιοι ίπποι, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα συμμετοχές και η εκκίνηση θα γίνει από το ναΰδριο του Αγίου Γεωργίου, στο ιπποδρόμιο του Πλατέος.

Θα διεξαχθούν συνολικά 5 ιπποδρομίες, από τις οποίες οι 4 με καθαρόαιμους ίππους, οι οποίοι προέρχονται από το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου και συντηρούνται από φιλίππους στο Πλατύ και την ευρύτερη περιοχή.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος βοηθεί οικονομικά και με τα μέσα που διαθέτει στη διεξαγωγή της διοργάνωσης και για το λόγο αυτό ο Σύλλογος Φιλίππων Πελοποννήσου τον ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν πιθανόν στις 13:00. Επίσης, θα μεταδοθούν με livestreaming από το MessiniaLive, για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους φίλους του εθίμου και του αλόγου να τους παρακολουθήσουν.

O Δήμος Καλαμάτας, η Τοπική Κοινότητα Πλατέος και ο Σύλλογος Φιλίππων Πελοποννήσου και καλούν το κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες, των οποίων η φήμη είναι πανελλαδικώς γνωστή.

To Top